Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 4:54:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fotbalul feminin se dezvoltă! Cioraniul le-a primit cu braţele deschise pe fetele de la Prahova Ploieşti!


9 ianuarie 2024



Clubul de fotbal feminin Prahova Ploieşti a ales sala de sport de la Ciorani pentru antrenamentele din perioada rece. Chiar dacă este departe de Ploieşti, Cioraniul oferă fetelor linişte si posibilitatea de a se pregăti fără stresul că orele de antrenament sunt fixe si vin alte echipe după ei. Au găsit acolo o sală impecabilă, curată, caldă, iar antrenamentele se pot face cu uşile închise fără pericolul de spionaj din partea adversarilor.

O surpriză plăcută a reprezentat-o prezenţa la sală a primarului Marin Voicu, care a venit la Sala de Sport pentru a stabili împreună cu administratorul bazei ce investiţii noi sunt necesare pentru a fi finanţate prin noul buget local al comunei.



Interesant este faptul că primarii din mediul rural dovedesc viziune si vin alături de un proiect pe termen lung, menit să dezvolte fotbalul feminin din Prahova. Mai întâi, Ciprian Morărescu, primarul Comunei Filipestii de Pădure, a primit echipa Prahova Ploiesti pentru a disputa meciurile de acasă pe stadionul Metalul, iar acum Marin Voicu, primarul Comunei Ciorani, a găsit in programările de antrenamente de la Sala de Sport din localitate loc pentru activitatea fetelor.  

Sprijinul primarilor este extraordinar mai ales că majoritatea fetelor din lotul Prahova Ploiesti vin din diverse localităţi ale judetului. De altfel, în acest moment, Prahova are doar două jucătoare cu domiciliul în municipiul Ploiesti, fetele venind de la Aricestii Rahtivani, Hăbud, Mizil, Comarnic, Loloiasca, Mires, Strejnic, Lipănesti sau Vălenii de Munte pentru a practica un sport care până în urmă cu câţiva ani părea a fi destinat doar băieţilor. De altfel, semnalul de sprijin pentru fotbalul feminin a fost dat de Vasile Diaconu, primarul Comunei Măgurele si presedinte al ACOR Prahova, care în urmă cu aproximativ un an a încheiat un acord de colaborare cu Prahova Ploiesti pentru promovarea si dezvoltarea fotbalului feminin în judeţ, iar roadele acestei colaborări se văd acum când zeci de fetiţe încep să practice acest sport.



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro