Joi, 18 aprilie 2024 - 9:02:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Lansare la Muzeu: Lace Magazine la borna 6!


25 martie 2022

De mult nu am mai văzut Muzeul Judeţean de Artă plin de oameni frumoşi. Şi ştiu că voi deranja (dar sunt obişnuită), cred că de foarte mult timp Muzeul nu a mai fost plin.

Iar tablourile lui Grigorescu şi Băncilă au asistat la un eveniment altfel: lansarea noului număr al Lace Magazine. Şi probabil au fost uimite de agitaţia Loredanei Chelba, creatoarea Lace, cea care a demonstrat că Prahova poate avea o revistă glamour.

Şi am văzut o Loredană băgată în priză, agitată ca evenimentul să iasă perfect, atentă la fiecare detaliu. Dar, am văzut şi o Loredană-copil, în momentul în care a ajuns tatăl său. O Loredană dornică să îi arate tatălui său ce reuşeşte să facă, dar şi un tată extrem de mândru de fiica sa. De fapt, mie dragostea dintre cei doi mi s-a părut punctul principal al lansării numărului 6 al Lace Magazine.

Dar vă mai spun doar că evenimentul a strălucit datorită florilor de la Chic Fleuriste (Laura Drăghici s-a întrecut pe sine prin aranjamentele create pentru lansare), dar şi bomboanelor Leonidas, care i-au îndulcit pe participanţi.

Nu se poate să scriu despre lansarea celui de al 6 lea număr al Lace Magazine şi să nu spun despre DOAMNA Marina Voica, care i-a impresionat pe cei prezenţi prin tinereţea sa. O prezenţă de un tonus extraordinar, cu o veselie senzaţională, iar care la finalul micului său speech a cântat câteva versuri dintr-unul dintre şlagărele sale...Pot spune că vocea nu îmbătrâneşte, iar pseudo vedetele din muzica actuală nu ar putea niciodată să susţină un astfel de moment. Mie una, recunosc, mi s-a făcut pielea de găină la auzul vocii DOAMNEI.

Vă mai povestesc doar că pe coperta noii ediţii îl găsiţi pe ploieşteanul Cezar Ouatu şi că în interior găsiţi o mulţime de lucruri interesante. (Nu vă spun mai multe pentru că musai trebuie să cumpăraţi revista).

Deci a fost LACE 6...Într-un decor de vis la Muzeul Judeţean de Artă Ion Ionescu Quintus!

Eu deja aştept surprizele din numărul 7! Voi? 


PS: Revista o găsiţi de vânzare în Cărtureşti. 














Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro