Vineri, 19 aprilie 2024 - 5:22:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Trei puncte şi...punct!


7 septembrie 2019

Dacă ora si conditiile meteo au fost perfecte pentru fotbal, lipsa spectatorilor si starea avansată de degradare a stadionului Dan Paltinisanu coroborate cu un fotbal de slaba factura din partea ambelor echipe au spulberat iluzia unui spectacol mult asteptat.

După aproximativ cinci minute de tatonare, Petrolul a pus stăpânire pe joc si deschide scorul în min.28 prin Munteanu.

In min.30,  Apro de la Ripensia a fost eliminat si fanii lupilor visau la o victorie la scor.

Desi au dominat si au avut o posesie zdrobitoare lupii nu au înscris până la pauză, singurul eveniment notabil fiind "faultul" asupra unuia din arbitrii asistenţi comis de un jucător timişorean.

După pauză acelaşi scenariu,posesie Petrolul cateva acţiuni mai notabile din partea Ripensiei si cam atat. Joc lipsit de incisivitate al echipei noastre ( inca nu dispunem de un varf veritabil) mai ales că am jucat 60 de min.in superioritate numerică

De felicitat cei aproximativ 50 de fani petrolisti care au făcut deplasarea la Timişoara..

Următorul meci acasa pe Ilie Oana este cel cu Sportul Snagov,  partidă  care va avea în prim plan un personaj intens mediatizat in mediul online în aceste zile. Acesta va fi pus într-o ipostază cel putin ciudata.  Este vorba asa cum probabil aţi ghicit despre directorul adjunct al CSM PLOIESTI,  Lucian Rădulescu,  care este preşedintele clubului din Snagov. Sunt curios de unde va viziona meciul din loja sau de pe banca tehnică?
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro