Marţi, 19 martie 2024 - 5:40:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Am jucat "miuţa" şi ne-a bătut "steluţa"!


25 noiembrie 2019

Marţi 26 noiembrie este Sfântul Stelian, iar Petrolul a disputat, luni seara, partida de campionat cu " steluta" Gloria Buzău.

Partida a debutat cu atacuri furibunde din partea gazdelor- Petrolul Ploiesti şi după o sumedenie de ocazii ratate de lupii galbeni am avut parte şi de vreo două trei contre ale celor din Buzău.

Până la pauză scenariul regizat de Stoican şi elevii săi ne dădeau speranţa câştigării celor 3 puncte vitale pentru a nu pierde contactul cu plutonul fruntaş compus din UTA, Mioveni şi Rapid.

Repriza secundă debutează cu o ocazie a ploieştenilor, după care " steluta" detonează bomba pe Ilie Oană şi înscrie prin Munteanu care a defilat pe lângă Cioinac.

După deschiderea scorului de către oaspeţi, jucătorii Petrolului nu au mai contat in atac şi partida s-a încheiat cu un 0-1 in favoarea oaspeţilor .

Încă odată s-a demonstrat că Petrolul stă într-un singur vârf de atac , Arnautu,  iar daca acesta nu este într-o zi fasta sau jucătorii adversarei îl anihilează, nu prea avem om care să marcheze.

Cu un Hamza care inca se caută, cu un Marinescu lent şi lipsit de idei, cu Barboianu la unul din cele mai slabe meciuri ale sale la Petrolul, scorul pare relativ firesc, mai ales că jucătorii Gloriei Buzău au ştiut să se închidă şi să ţină de rezultat.

A cam venit vremea ca cineva să îl informeze pe Flavius Stoican despre ceea ce înseamnă Petrolul tradiţia şi nebunia frumoasa a fanilor

Bineînţeles acel cineva din club căruia fanii petrolişti i-au strigat la unison DEMISIA! DEMISIA!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro