Marţi, 19 martie 2024 - 4:44:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nene Savule, păi ce facem bre, trişăm?


8 mai 2016


 

Templu virtuos şi simbol al corectitudinii, senatorul Savu Daniel s-a ţinut de cuvânt. Aşa cum a promis, el nu iese cu Cristian Ganea pe stradă, niciodată. Ca să-i reuşească figura, a dat doi scuipaţi pe sigla partidului care l-a scos de trei ori senator, după care a tulit-o după tufişurile statutului de independent curat imaculat, mai, mai ar zice astăzi că e şi nou în politică.

Păi nu merge nene aşa. I-ai luat pe câţiva de maimuţoi cu naveta de la Ploieşti la Antena 3, dar lumea politică nu e chiar ca în Titanic Vals. Ştii cum e, don' senator, viaţa bate filmul. Nu te poţi compara cu nenea Spirache, pentru că dumneata ai ştate vechi la casieria parlamentului, ba mai mult, doreşti funcţii înalte şi onoruri, dar se pare că uiţi repede cine ţi le-a dat şi îi cam laşi în urmă pe cei alături de care ai plecat la drum. Nu-ţi era suficientă doar primăria şi ai vrut să-i iei lui Dragnea preşedinţia. Până la urmă te-ai sucit şi ai întors-o ca la Ploieşti. Nu ţi-a ieşit pasenţa la Bucureşti şi ce ai zis: Mă întorc la proşti, că mă primesc!

Nu a fost aşa. Ţi-ai luat jucăriile, sfătuitoarele şi de candidatură la primărie nu te-ai lăsat. Visezi uzine, dar până mai ieri erai la un pas să distrugi o organizaţie de partid. Se pare că nu prea le ai cu spiritul de echipă.

Don' candidat independent, trage-le-o la temelie, mitraliază-i cu broboane de scuipat, dar fă-o conform legii electorale, că n-ai trei boaşe.

A început campania electorală, iar dumneata îţi sponsorizezi pagina publică de Facebook, în pofida legii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro