Marţi, 19 martie 2024 - 6:25:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Culisele trădării. Episodul: Revenirea lui Iulian Bădescu


25 noiembrie 2018

Peste numele fostului primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu au curs nenumărate injurii şi batjocură, după care s-a aşezat uitarea.

Puţini ştiu despre Bădescu, că a fost creierul campaniilor de succes pentru Emil Calotă două mandate de primar, Andrei Volosevici un mandat de primar, iar în 2012, când nimeni nu îi dădea nicio şansă de câştig, învingător în faţa predecesorului său.

Nu intrăm în detaliile declinului său, ale faptelor bune şi ale păcatelor sale. Părerile sunt împărţite, dar cert este că Iulian Bădescu a fost scos pe uşa din dos a vieţii publice, chiar de oamenii săi cei mai apropiaţi.

Este interesant că de la o vreme, fostul primar s-a reactivat pe Facebook. Bine sau nu pentru el, nouă ne-au stârnit curiozitatea subiectele pe care le abordează.

Paralel cu postările sale, vechii săi cărători de geantă se laudă prin oraş cu susţinerea lui Bădescu, băute pe la cârciumi şi întâlniri frecvente cu acesta.

Ştim că Iulian Bădescu, în timpul scurtului său mandat de primar al Ploieştiului a semnat câteva proiecte cu finanţare europeană, pe care nu a mai apucat să le finalizeze.

Promisiune similară de campanie electorală cu a lui Adrian Dobre, criticat sau nu, Bădescu a fost mai aproape de adevăr decât actualul primar în privinţa construirii unui nou spital municipal.

Bădescu a venit cu soluţia concretă deşi blamată, obţinând gratuit, prin donaţie fostul sediu al PETROM din centrul Ploieştiului, cu destinaţia clară de recompartimentare în vederea amenajării unui Spital de Pediatrie.

Dacă s-ar fi putut recompartimenta şi amenaja sau nu, clădirea construită pentru birouri, într-o unitate medicală modernă de pediatrie, rămâne însă astăzi o simplă părere.

Actuala conducere a primăriei a reuşit să îngroape proiectul promis electoratului, iar din visul lui Bădescu, face sediul unităţii administrativ teritoriale, strângând la un loc în fosta clădire a PETROM, majoritatea deconcentratelor Primăriei Ploieşti.

Ironia fostului primar este oarecum îndreptăţită, amintind că liberalul Adrian Dobre promitea un spital municipal în campania sa electorală din 2016, cu fotografii furate de pe un site al unei clinici medicale din Turcia.

Iulian Bădescu a postat pe 20 noiembrie pe pagina sa de Facebook următorul mesaj:

,,Astazi, Primaria Ploiesti anunta cu surle si trambite ca isi muta sediul in cladirea donata, cu greu, de OMV municipiului pentru realizarea unui spital de pediatrie. Sala unde trebuiau operati copiii a devenit sala de sedinte a Consiliului Local. Cabinetul specialistului ortoped a devenit biroul primarului. Viceprimarii stau si ei in saloanele pacientilor. Si ca sa fie totul cu mot, creditul contractat pentru amenajarea noului spital al copiilor a fost tocat.
PS: Recent mi s a spus ca realizarea acestui spital a fost blocata de “Portocala”, Onea si SRI… sau de drobul de sare…
PS2: Consilierul primarului – ex ofiter SRI – are salonul anestezistului, cel cu fata spre stadion…”

Studiu de caz pentru Iulian Bădescu

Pe mâna cui a ajuns astăzi Hipodromul Ploieşti, unul din proiectele realizate datorită lui?

Nu cunoaştem situaţia juridică actuală a lui Iulian Bădescu şi nici ce şanse are să revină în spaţiul public al Ploieştiului, dar e cert că fostul primar are datorii neplătite faţă de distrugătorii proiectelor sale.

Noi vom urmări îndeaproape activitatea fostului primar al Ploieştiului pentru că suntem convinşi că Iulian Bădescu, cel pe care-l cunoaştem foarte bine, încă nu şi-a spus ultimul cuvânt!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro