Duminică, 28 aprilie 2024 - 11:17:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Duminica fotbalului feminin din Prahova


11 septembrie 2023



A fost o duminică dedicată fotbalului feminin în Prahova. Dacă echipele de băieţi din campioanatele organizate de FRF au avut pauză competiţională din cauza meciurilor echipelor nationale, fetele au început partidele oficiale cu turul 1 al Cupei României la Fotbal Feminin.

Iar competiţia a adus faţă în faţă două echipe orgolioase, două echipe care nu s-au mai întâlnit niciodată într-un meci oficial. Prahova Ploiesti, la cel de al doilea sezon în competiţii oficiale, a primit vizita fetelor de la Petrolul Ploiesti, debutante în campionatele FRF.   Partida a fost câştigată de Petrolul, cu scorul de 5-0.

În ciuda scorului, partida a fost extrem de echilibrată si antrenată. Si trebuie să menţionăm că antrenorii Adrian Teodorescu, Nicu Lazăr si Adrian Mitrea au ales să trimită în teren 10 junioare U16. Junioarele au rezistat întreaga partidă demonstrând o condiţie fizică şi o stăpânire de sine extraordinară.

Pustoaicele de la Prahova nu s-au lăsat intimidate, au atacat permanent, au blocat atacurile elevelor lui Cristian Iordache şi doar ghinionul a făcut ca scorul să fie unul atât de nedrept.

Lovitura de începere a partidei a fost dată de Dragos Măchiţescu, consilier local PNL, şi unul dintre cei mai înfocaţi suporteri ai Petrolului Ploieşti, aflat de această dată la meci ca simpatizant al fotbalului feminin.

Următoarea confruntare dintre cele două echipe va avea loc weekendul viitor. Prahova Ploiesti va merge la Petrolul, pe terenul de la Vega (destul de impropriu pentru competiţiile fotbalistice) în prima etapă a Ligii a 3 a la fotbal feminin .

Menţionăm că participarea echipei Prahova Ploiesti în competiţiile de fotbal feminin organizate de Federaţia Română de fotbal este posibilă datorită finaţării pe legea 350, obţinută de la Consiliul Judeţean Prahova.

Alături de fete sunt si o mulţime de sponsori inimosi: Cora Ploiesti, Tymbark Romania, Kandia Romania, Orizont Catering Ploiesti, Schniztel Haus Păulesti, EkoNational.

Mai mulţi parteneri media au ales să promoveze imaginea fetelor de la Prahova: Stiri Actuale, Antena 3 Ploiesti, RNTV Ploiesti, Jurnalul Prahovean, Republikanews, Lace Magazine, Incisiv de Prahova. 






Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro