Marţi, 19 martie 2024 - 10:00:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Din nou despre Petrolul. Cui îi folosesc informaţiile false despre problemele financiare ale clubului?


25 ianuarie 2022

Un articol publicat pe un săituleţ local a inflamat din nou suporterii petrolişti. Se vorbeşte din nou despre....presupusele probleme financiare ale clubului Petrolul Ploieşti. Dacă faptul că nu au fost plătite în integralitate salariile pe luna decembrie poate fi considerată problemă financiară, ne întrebăm ce s-ar putea spune despre echipa de la Mediaş, care joacă în Liga 1, iar jucătorii nu sunt plătiţi de 7 luni? Şi asa în condiţiile în care Mediaşul primeşte fonduri de la autorităţile locale? Sau despre Academica Clinceni? Tot cu un buget generos care ar trebui virat de către Primăria din localitate? 

Sau despre echipe din Liga a 2 a precum Astra (deja la un pas de faliment), Brăila sau Călaraşiul? (ultimele două tot cu finanţare din bani publici!!!) 

De fapt, simulacrul de scandal are aceeaşi miză: forţarea celor de la Petrolul de a accepta un parteneriat cu primarul Andrei Volosevici şi instalarea lui Valeriu Răchită într-un post de conducere a clubului. Chiar şi perioada aleasă pentru lansarea circului este bine gândită: Volosevici taman ce a scăpat de dosarul din Justiţie, iar preşedintele Costel Lazăr are nişte probleme de sănătate care au necesitat internarea în spital. Deci, clasica reţetă de manipulare, dar prost orchestată.

Nu am cum să înţeleg disperarea de a-ţi impune prezenţa într-un anumit loc, după principiul "Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreu" şi nici insistenţa primarului Volosevici, abia scăpat de problemele juridice create chiar de finanţarea Petrolului. 

Dar, deocamdată, actualul Petrolul Ploieşti este un club 100% privat, iar insistenţele unora sunt ignorate. Cât despre iminentul faliment...vorbim după ce echipe precum Mediaş, Clinceniul, Astra, Brăila, Dunărea Călăraşi vor reuşi să fie la zi cu plata salariilor restante....Până atunci...linişte, echipa se pregăteşte să meargă în Liga 1, după cel mai performant parcurs al echipei din ultimii 30 de ani! 



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro