Duminică, 28 aprilie 2024 - 1:39:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Amatorism sau interese ascunse în fotbalul din Prahova?


26 septembrie 2019

Din ciclul aşa-i in fotbal vorbim despre lipsa de profesionalism a oficialilor unor echipe de fotbal pornind de la Liga a 6-a si ajungand până la Liga 1.

In ordine inversa decât ceea ce am scris mai sus, încep cu meciul din Cupa României dintre Botoşani şi CFR Cluj unde oficialii moldovenilor nu au trecut pe foaia de joc 6 jucători formaţi în ţară aşa cum prevede regulamentul ci doar 5 ceea ce inseamna ca pot pierde meciul la masa verde

Şi mai profesionisti oficialii formaţiei Dunărea Călăraşi au folosit in meciul cu U Cluj un jucător suspendat

Iar in final vorbim despre liga judeţeană unde este jale cu adevărat.

In weekendul trecut am asistat la un meci din Liga a 6 a disputat pe un pseudo teren, unde atunci cand am ajuns, in careul de 16 m trona parcată o maşină din care se jelea un manelist, iar jucătorii echipei gazdă care urmau să joace în acea partidă îşi făceau curaj cu berea in mâna. Peisajul era completat de un poliţist local din comuna care se plimba printre ei fără să vadă sticlele cu bere. ...Şi nu scriem nimic despre modul în care era ..tuşat terenul... (direct cu o...bidinea...)



Jucătorii s-au schimbat in şcoala din sat în doua clase, desi este interzis conform legii orice activitate in incinta instituţiilor de învăţământ in afara celor organizate de ISJ Prahova sau direcţiunea şcolii.

La începutul partidei s-a făcut confruntarea jucătorilor identificarea fiecăruia fără ca cineva sa aduca vreo obiecţie. La finalul partidei oficialii gazdelor "mari cunoscători ai regulamentelor" s-au gândit să facă o plângere la AJF

Amuzant dacă nu ar fi ridicol având în vedere că desi la acest nivel fotbalul este mai mult pentru mişcare ca de performanţă nu prea poate fi vorba, dar aici regulamentele sunt mai mult pentru a fi încălcate decât respectate.

Sunt curios reacţia primarului si a directorului şcolii din comună dar ar fi interesant si un punct de vedere din partea AJF.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro