Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 3:59:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Un 1 iunie cu suflet, doar la Restaurant Orizont cu Andreea Podoş-Prisnel


2 iunie 2022



Un eveniment de suflet organizat pentru copiii a avut loc la Restaurantul Orizont din Ploieşti. În timp ce unii copii zburdau prin oraş, asistau la spectacole dedicate lor sau participau tot felul de alte activităţi distractive, într-un colţ din centrul Ploieştiului, mai mulţi micuţi se amuzau împletind utilul cu plăcutul.

Andreea Podoş-Prisnel a deschis bucătăria Restaurantului Orizont pentru micuţii care visează să devină master-chefi. Au început cu decoratul brioşelor şi au trecut la pregătirea delicioasei pizza. Este incredibil harul Andreei de a atrage o mulţime de copii alături de ea şi de a-i face să stea ochi şi urechi la activităţile organizate de ea.

Au fost zâmbete, râsete, voie bună şi foarte multă energie pozitivă. Iar un punct de admirat în activitatea organizată la Orizont a fost prezentarea regulilor de igienă, pe care copiii şi le-au însuşit rapid şi au promis să le respecte şi în bucătăriile de acasă.

La final, printre baloane şi chef de joacă, micuţii au mâncat ceea ce preparaseră şi au anunţat că abia aşteaptă următoarea provocare a Andreei Podoş-Prisnel.

Şi ca să nu uitaţi: pe Andreea o găsiţi la Restaurantul Orizont, chiar în centrul Ploieştiului, în spatele Palatului Administrativ.


PS. Am degustat şi noi din produsele copiilor: Brioşele un deliciu, iar pizza de nota 10! Exact aşa cum trebuie să fie bucatele gătite cu suflet! 













Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro