Vineri, 26 aprilie 2024 - 6:56:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Debut greoi, dar cu speranţe pentru viitor, pentru Juniorii Republicani U17 de la CSM Ploieşti


10 august 2019

Debut interesant în Campionatul Naţionat U17 pentru juniorii CSM Ploieşti. 26 de jucători au fost transferaţi săptămâna trecută de la Savi Sport la CSM Ploieşti, care au debutat în primul meci din campionatul U17 cu ACS Pro Sport Academy.

Deşi au pierdut partida cu un nemeritat 1-3, echipa antrenată de Pompiliu Stoica şi Florin Pavel a demonstrat determinare, atitudine pozitivă şi dorinţa de a da tot ce e mai bun pe terenul de fotbal.

Copiii au demonstrat că vor să joace fotbal de calitate şi că în viitor vor avea un cuvânt greu de spus în fotbalul prahovean şi nu numai.

În plus, promisiunea lui Decu Crângaşu, şeful Secţiei Fotbal de la CSM Ploieşti, făcută la transferul copiilor din grupa 2003-2004 a fost onorată cu succes. Copiii au avut la dispoziţie microbuzul trimis special de conducerea CSM Ploieşti care i-a adus de la Colceag la Ploieşti şi i-a dus şi înapoi acasă. În plus, după meci au primit pachete cu dulciuri, fructe, apă plată, iar pe teren au jucat cu echipament nou semn că după mult timp, la secţia fotbal se oferă şi condiţii excelente pentru performanţa sportivă. Micile recompense pentru munca depusă pe teren au fost oferite la finalul meciului de antrenorul Pompiliu Stoica.

Cu alte cuvinte, viitorul sună bine la Secţia Fotbal de la CSM Ploieşti!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro