Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:37:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mărirea şi decăderea unui pseudo-politician! De ce a minţit Adrian Piţigoi (PMP) în scandalul apei de la Câmpina?


19 august 2021




Citiţi şi vă minunaţi! 

”Este o situaţie foarte gravă şi, în opinia mea, cred că acum prioritatea zero trebuie să fie luarea de către HidroPrahova a tuturor măsurilor necesare pentru ca apa să redevină potabilă. În acest sens, Primăria Câmpina trebuie să facă presiuni asupra operatorului de apă pentru a fi luate toate măsurile care să asigure potabilitatea apei. În privinţa a ceea ce se întâmplat în anii trecuţi, pot să vă spun că eu nu-mi aduc aminte să fi fost vreo discuţie la nivelul Executivului sau vreo şedinţă a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă pe marginea acestui subiect. Este adevărat că am semnat nişte hârtii, dar, probabil, am semnat şi eu ca primarul... Nu sunt nici primul, nici ultimul... De asemenea, nu îmi aduc aminte de nicio discuţie serioasă pe marginea acestui subiect în anii trecuţi şi pentru că nu a existat asupra Câmpinei presiunea care există acum din partea DSP, a HidroPrahova şi a Prefecturii şi, sincer, nu înţeleg de unde această diferenţă de abordare” 

Declaraţia îi aparţine liderului PMP Prahova, Adrian Piţigoi, fost viceprimar al municipiului Câmpina, în prezent consilier personal al preşedintelui CJ Iulian Dumitrescu, după ce o perioadă scurtă a fost administratorul public al judeţului Prahova. A...şi domnul este mâna dreaptă a şefei PMP, fostul deputat Cătălina Bozianu! Declaraţia a fost oferită colegilor de la CâmpinaTv. 

Într-o ţară normală, Piţigoi nu numai că ar fi demisionat din toate funcţiile politice şi nepolitice pe care le deţine (deşi cam toate sunt politice), dar şi-ar fi prezentat public scuze pentru miniciunile sale! Repet...într-o ţară normală! 

În Prahova anormală, Piţigoi (nume predestinat, se pare) a pus paie pe focul problemei apei potabile de la Câmpina, încercând să distrugă din punct de vedere politic, administrativ şi al imaginii pe primarul Alin Moldoveanu. Dar, din nefericire, pentru discipolul lui Traian Băsescu, miniciuna are picioare scurte! Iar actele au demonstrat nu numai că ştia de ani buni că apa din cartierul Voila are probleme, dar mai şi semnase diverse hârtii legate de această problemă. Din păcate, pentru locuitorii municipiului Câmpina, doar semnase hârtii (ca primarul!) şi nu a depus nici cel mai mic efort pentru a le spune oamenilor, plătitori de taxe şi impozite, că dacă beau apă de la robinet îşi pun în pericol sănătatea! 

De vineri, de când au apărut mesajele RO-ALERT care avertizau cu privire la calitatea apei din municipiul Câmpina, fariseul Adrian Piţigoi nu a făcut altceva decât să îl atace permanent pe primarul Alin Moldoveanu. Atât! A publicat diverse declaraţii pe pagina sa de Facebook, şi-a pus adepţii să comenteze şi să îl discrediteze pe primar, a arătat cu degetul şi a încercat să discrediteze primarul. Că doar aşa a învăţat la şcoala politică a preşedintelui Băsescu! Divide et impera! 

Din păcate, Adrian Piţigoi nu a învăţat nimic de la Traian Băsescu şi nici măcar de la şefa sa de partid Cătălina Bozianu (cea care s-a bătut şi cu PSD şi cu PNL, în urmă cu patru ani, pentru a-l pune e Piţigoi viceprimar al municipiului Câmpina, deşi PMP avea...un singur consilier local!!!). 

Acum poate că Piţigoi va face gestul unui om politic (deşi ne îndoim că este capabil de un asemenea curaj) şi va anunţa public că demisionează! De peste tot! 

Chiar aşa, domnule Iulian Dumitrescu, preşedintele CJ Prahova, cum puteţi colabora cu un om care a minţit un oraş întreg? Doamnă Bozianu, chiar nu aveţi niciun punct de vedere în acest scandal? 

Păcat! 30.000 de oameni suferă de fix o săptămână, din cauza indolenţei unui personaj demn de schiţele lui Caragiale: Adrian Piţigoi! Dacă şi-ar fi făcut treaba din 2018 încoace, câmpinenii nu şi-ar mai fi pereclitat sănătatea...nici în 2018, nici în 2019, nici în 2020! 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro