Marţi, 19 martie 2024 - 6:44:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Patru copii de la Scoala de Fotbal Dani Chiriţă în Lotul Naţional U13 FOTO


10 mai 2019

Fostul fotbalist Dani Chiriţă este un nume care nu are nevoie de prea multă prezentare la Ploieşti.

La 45 de ani, Chiru încă joacă fotbal în Liga A la echipa sa Petrolul 95, dar îi învaţă tainele sportului rege pe aproximativ 200 de puşti din judeţ.

Copiii se uită la antrenorul lor ca la un super erou şi încearcă permanent să îi demonstreze că sunt cei mai buni. O relaţie extraordinară, de prietenie şi văzându-l pe Chiru în mijlocul copiiilor ai senzaţia că este fratele lor mai mare şi nicidecum antrenorul lor de fotbal.

Iar metodele de antrenament ale li Chiriţă au dus la performanţa ca patru copiii de la Şcoala de Fotbal Dani Chiriţă să fie selectaţi în Lotul Naţional U13, fiind prima oară când s-a organizat o selecţie pentru 2006.

Tudor Alesio,Ianis Stoica,Raducea Cristi şi Pompenciu David sunt cei patru copii ploieşteni care au fost aleşi dintr-un grup de 74 de puşti din toată ţara pentru a se antrena cu Lotul Naţional.

De altfel, singurele cluburi din România care au mers cu patru copii la selecţie au fost Şcoala de Fotbal Dani Chiriţă de la Ploieşti şi Academia de Fotbal Hagi de la Constanţa.

La selecţie au participat toţi antrenorii federali de la FRF, copiii fiind văzuţi de peste 30 de antrenori cu experienţă.

O astfel de performanţă ne dă speranţa că sportul de la Ploieşti are în continuare viitor, chiar dacă performanţele sunt făcute de către cluburi particulare






 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro