Vineri, 19 aprilie 2024 - 9:13:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un fleac, ne-au ciuruit


12 august 2019

Într-o atmosferă încinsă atât la propriu (35 De grade la ora meciului), cât şi la figurat, fanii ploiesteni au făcut ce ştiu ei mai bine, adică show. Partida dintre Petrolul şi UTA a debutat cu speranţa unui rezultat favorabil gazdelor.

Rus deschide scorul pentru arădeni, transformând un penalty acordat la hentul lui Marinescu in careu, iar la pauză oaspeţii au intrat la vestiare in avantaj. După pauză portarul celor de la UTA,  Iacob a arătat o formă deosebită, respingând un şut al lui Ianis Stoica şi un altul expediat de Bărboianu.

Pe fondul unui joc anost,  prestat de ploiesteni, UTA reuşeşte să mai înscrie în min 90 şi min.90+4

Dacă în prima etapă am reuşit să echilibrăm jocul după pauză şi sa obţinem victoria, în partida cu UTA atitudinea şi determinarea au lipsit cu desăvârşire. Jucătorii Petrolului au lăsat impresia că... mulţi din ei ar trebui să consulte un psiholog care să îi înveţe încrederea în sine!

Se pare ca pe lângă lipsa unei clarviziuni şi a unei idei tactice, cea mai mare problemă a jucătorilor noştrii este labilitatea psihică, faptul că în momentul în care se vad conduşi pe tabela de marcaj se declanşează un blocaj mental care se răsfrânge în jocul echipei.

Dacă despre jocul in sine nu avem prea multe de spus, spectacolul din tribune a fost în nota obişnuită, adică de locul 1.

Despre Stoican nu vreau sa scriu nimic momentan, aştept să treacă şi etapa a 5 -a şi dacă nu vom fi pe primul loc, atunci îmi voi ţine promisiunea făcută înaintea începerii campionatului domnului Marius Stan...

...Si mai presus de orişice acuze
Noi vom cânta cu zâmbetul pe buze
Ale Petrolul ale ale ale...


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro