Luni, 29 aprilie 2024 - 6:28:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


VIDEO/ INCREDIBIL! Cine minte? Ce caută Răchită la CSM Ploieşti? Volosevici spune adevărul!


11 ianuarie 2021

 

Declaraţii incredibile făcute de primarul Andrei Volosevici luni seară în emisiunea Neconvenţional de la Ploieşti TV!

Întrebat de moderator ce atribuţii are Valeriu Răchită la CSM Ploieşti, edilul a răspuns: "Este angajat ca...antrenor la CSM Ploieşti. Nici nu există funcţia de consilier al directorului în organigrama CSM Ploieşti"!!!! 

Declaraţiile sunt incredibile, având în vedere declaraţiile publice ale fostului antrenor care de luni de zile participă la diverse emisiuni TV din postura de....consilier pe probleme de sport la CSM Ploieşti!  Ba mai mult, presa centrala a preluat comunicatul CSM Ploieşti din luna iulie, comunicat prin care CSM anunţa angajarea lui Răchită în funcţia de consilier personal al directorului general.

Implicarea lui Vivi Răchită la CSM Ploieşti a continuat şi după demisia lui Ştefan Grozea din funcţia de director al clubului, fostul antrenor reprezentând CSM Ploieşti la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal pe data de 2 octombrie din postura de...consilier al directorului!

Până aici, dacă ne luăm după o simplă căutare pe Google ne ducem spre....uzurpare de calităţi oficiale sau...într-o interpretare mai "dulce" a minciunilor spre un amărât de fals în declaraţii!
(nr. Uzurparea de calităţi oficiale: infracţiunea constă în fapta unei persoane fizice care foloseşte, fără drept, o calitate oficială ce implică exerciţiul autorităţii de stat, acţiunea sa fiind însoţită sau urmată de îndeplinirea unui act legat de acea calitate)

Nu de alta, dar acelaşi veşnic Răchită se lăuda în aceeaşi emisiune de la Ploieşti TV, pe data de 23 noiembrie 2020 că este consilier la CSM Ploieşti şi se ocupă de reorganizarea clubului şi de refacerea stadionului Ilie Oană!

Avem totuşi nişte nelămuriri în legătură cu praful în ochii ploieştenilor aruncat în "măreaţa" emisiune Neconvenţional:

- Ce grupă antrenează Valeriu Răchită la CSM Ploieşti?

- În ce fel de structură sportivă, antrenorul îl concediază pe şeful secţiei?

- Cum vor fi sancţionate declaraţiile false făcute de Valeriu Răchită timp de trei luni, declaraţii în care se bătea cu pumnul în piept că este consilier pe probleme de sport?  (Ultimul interviu în care specifică funcţia falsă este acordat în data de 30.12.2020!!! )

Sperăm ca organele abilitate să se autosesizeze în legătură cu încălcarea grosolană a legilor de către Vivi Răchită (protejat de diverse personaje politice din Ploieşti) şi să avem un punct de vedere oficial în legătură cu acest subiect!


PS. Pentru că am fost acuzaţi că furnizăm informaţii false, în zilele următoare vom publica două înregistrări explozive cu acelaşi Valeriu Răchită, înregistrări care demonstrează încălcarea legilor, dar şi faptul că la CSM Ploieşti nu se doreşte lumină.

PS2. Aşteptăm în continuare răspunsul la solicitarea noastră conform Legii 544 prin care cerem mai multe informaţii publice legate de activitatea CSM Ploieşti.

Declaratii Andrei Volosevici, 11.01.2021
 



Declaratii Valeriu Rachita, 23.11.2021

 


https://www.playsport.ro/fost-capitan-al-stelei-negocieri-cu-pistolul-pe-masa-cu-patronul-unei-echipe-mari-din-romania-odata-a-venit-cu-pusca-la-stadion-1804

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/vivi-rachita-a-semnat-cele-doua-parti-au-batut-palma-se-va-ocupa-de-tot-ce-tine-de-activitatea-sportiva-a-clubului-604041.html

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro