Sâmbătă, 18 mai 2024 - 8:37:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Profesionalismul unui antrenor! Gloria Buzău- Sportul Snagov 7-0


18 august 2019

Deşi are un CV de invidiat ca antrenor, din care amintim doar că a fost secundul lui Victor Piţurcă la Echipa Naţională, că a promovat cu Petrolul Ploieşti în Liga 1 sau că a dus CSM Astra Ploieşti în Liga a 2 a, Vivi Răchită trece prin momente dificile la Sportul Snagov. Lipsit de finanţe şi cu un loc de tineri de 16,18 sau 20 de ani, cu o pregătire începută târziu şi fără un cantonament centralizat, Răchită nu cedează!

Este de remarcat dorinţa extraordinară a ploieşteanului de a antrena şi de a demonstra că se poate face perfomanţă din nimic, dar şi girul acordat unor jucători foarte tineri, care nu ar fi fost băgaţi în seamă de alte echipe.

Mulţi antrenori ar fi refuzat această situaţie, dar Vivi Răchită demonstrează că dragostea pentru fotbal şi pentru antrenorat este imensă şi nu trece cu niciun obstacol.

Deşi ar fi putut alege echipe cu bugete imense pentru Liga a 2 a, Vivi rămâne la Snagov şi încearcă să câştige puncte importante până la finalul turului.

Chiar dacă cei mai mulţi dau ca sigur echipa ca retrogradată sau desfiinţată, încăpăţânarea antrenorului de a nu renunţa la lupta cu morile de vânt, ne face să urmărim cu atenţie ceea ce se întâmplă la Snagov.

Suntem convinşi că în cazul în care ar fi beneficiat de pregătire centralizată, de cantonament profesionist şi de un buget pentru promovare, Răchită nu ar fi avut nicio problemă pentru a ajunge în Liga 1!


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro