Marţi, 19 martie 2024 - 12:27:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


EXCLUSIV Noul director al CSM Ploiesti va fi Mirela Limboseanu


21 martie 2023

Primarul Andrei Volosevici are un nou consilier personal. Vorbim despre Mirela Limboseanu, care nu este o necunocută în administraţia Ploiestiului. Limboseanu nu va sta prea mult în cabinetul primarului, având deja numirea pe postul de director al CSM Ploiesti. 

Istoria sa alături de Andrei Volosevici este una destul de tumultoasă. A fost consilier municipal PDL în primul mandat al lui Andrei Volosevici. A demisionat din Consiliul Local la scurt timp după alegerile locale. A avut cel mai scurt mandat de city manager al Ploiestiului: doar...PATRU zile. A fost numită pe 4 ianuarie 2010, iar pe 8 ianuarie 2010, Volosevici a revocat decizia de numire în funcţie. A rămas consilier personal al edilului, până în mai 2010, când a devenit primul subprefect femeie din istoria judeţului Prahova. După schimbarea din funcţia de subprefect, în 2011, devine director al Rosal Ploiesti. 

Mirela Limboseanu va prelua funcţia de director al CSM Ploiesti, cel mai probabil de miercuri 22 martie 2022. 

Va avea sarcina să semneze noua organigramă a clubului sportiv, organigramă menită să desfiinţeze cel de al doilea post de director adjunct. Melania Dragomir a devenit incomodă si nu este dorită de familia Scorus si nici de Vivi Răchită, refuzând să semneze anumite documente dorite de acestia. Doar că noua organigramă este doar o...vânătoare de vrăjitoare, singurul post care urmează a fi desfiinţat fiind cel al Melaniei Dragomir. Se mai reduc încă cinci posturi, vacante, din zona Hipodromului Ploiesti.

Limboseanu va trebui să semneze si lucrările ample pe care tandemul Volosevici-Răchită le visează la stadionul Ilie Oană. Vorbim despre schimbarea nocturnei (nu modernizarea) si schimbarea gazonului. Lucrări care vor scoate din visteria municipalităţii peste 6 milioane de lei si pentru care se stiu deja...câstigătorii licitatiilor.


PS. Suntem curiosi dacă Mirela Limboseanu va rezista in functia de sef al CSM Ploiesti mai mult de cinci luni, atât cât este durata de...funcţie a directorilor la clubul sportiv! Poate vor încerca o exorcizare pentru a alunga spiritele rele din club si activitatea va incepe să funcţioneze cât de cât...legal!





 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro