Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 11:05:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


DNA recepţie? Vivi Răchită- autodenunţ public la o televiziune naţională, in legătură cu Stadionul Ilie Oană!


11 ianuarie 2023



Declaraţii incredibile ale unicului si inegalabilului menajer al Ploiestiului- Valeriu Răchită. Aflat in studioul unei televiziuni naţionale, acolo unde prestează servicii de...analist sportiv, dar lipsind de la indatoririle zilnice de...antrenor (să zicem) la CSM Ploiesti, Vivi s-a dat in stambă in stilul caracteristic, detonând o bombă care ar putea cauza probleme multor oameni din conducerea municipiului resedinţă de judeţ. 

Ca in fiecare emisiune la care este invitat, Răchită a dus discuţia spre Petrolul Ploiesti, pozând cu aroganţa caracteristică in omul care poate salva clubulul de la faliment. 

Surprinzător este faptul că a invocat nu doar numele primarului Ploiestiului, dar si pe cel al presedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, afirmând că poate aranja diverse lucruri pentru Petrolul! Probabil că antrenorul fără echipă nu prea a inţeles cum este cu...traficul de influenţă si că nu prea e bine să deschizi gura public si să arunci cu vorbe fără să gândesti. 

Petrolul vs Chindia! Răchită- patronul stadionului Ilie Oană! 

Dar probabil cea mai gravă afirmaţie făcută de Valeriu Răchită la Sport.ro a fost cea legată de modalitatea in care este inchiriat stadionul Ilie Oană pentru meciurile oficiale. 

"Şi au venit acum să-i salvăm. Tot pe noi pică, pe primar, pe preşedintele Consiliului Judeţean, pe mine. Stadionul este al Primăriei. Există un tarif: 2.500 de lei pe oră închiriată. Lor le închiriem 4 ore. La Chindia 8 ore, pentru că sunt din altă parte, până vin ei cu trenul de la Târgovişte…", a spus mândru Răchită, ca si când vorbea despre stadionul lui privat. Dacă procurorii DNA au văzut afirmaţiile menajerului, mai mult ca sigur că vom asista la o descindere pentru verificarea modalităţii in care este inchiriat stadionul pentru meciurile oficiale. Nu de alta, dar si Petrolul Ploiesti si Chindia Târgoviste joacă in Liga 1, meciurile ambelor echipe au aceeasi durată, pregătirea evenimentului este aceeasi, iar tariful stabilit prin hotărâre de Consiliu Local este acelasi pentru oricine doreste să inchirieze arena ploiesteană. 

Să afirmi public că Petrolul beneficiază de o facilitate, neaprobată de către consilierii locali, să aduci in discutie numele primarului si pe cel al presedintelui Consiliului Judeţean, să arunci cu noroi in nume emblematice ale fotbalului ploiestean precum Mircea Dridea, si să te lauzi cu o licenţă de antrenor pe care nu o mai folosesti de vreo OPT ani (că nu te vrea nimeni la echipa lui!!!!) este dovada clară a faptului că Valeriu Răchită a pierdut legătura cu realitatea si că nu face altceva decât să creeze probleme oamenilor care fac greseala să il primească in birou pentru o simplă discuţie de conjunctură. 

Să afirmi că Primăria Ploiesti poate ajuta Petrolul, in ziua in care primarul Volosevici a anunţat intr-un comunicat de presă că a cerut sprijin financiar de la Guvern pentru a putea cumpăra gazele necesare incălzirii ploiestenilor in această iarnă, demonstrează că habar nu ai de probleme reale ale orasului. 

Pentru că in acest moment nu stim cine este mai aproape de faliment: Petrolul Ploiesti cu o datorie de aproximativ 2, 5 miloane de euro (sumă care poate fi acoperită din vânzarea de jucători) sau Primăria Ploiesti care are nevoie de un milion de euro la fiecare 10 zile pentru a asigura incălzirea apartamentelor racordate la sistemul centralizat... 

Oricum, suntem curiosi ce instituţie se va autosesiza in urma autodenunţului lui Valeriu Răchită....DNA-ul? Parchetul?  Politia Economică? 


MAI MULTE AMĂNUNTE DESPRE DECLARATIILE LUI VALERIU RĂCHITĂ CITITI AICI   SI AICI



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro