Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 1:26:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Falsurile din rapoartele prezentate de Marian Nistor consilierilor locali! Cine răspunde?


22 martie 2024

Marian Nistor, fostul sef al Pieţei Centrale Câmpina, dar si fondatorul Asociaţiei "Pentru Câmpina" are un adept, am putea spune, în persoana viceprimarului Liviu Dumitrache. 

Doar asa se poate explica blândeţea raportului viceprimarului cu privire la rezolvarea problemelor descoperite la Piaţa Centrală, raport prezentat consilierilor locali câmpineni. 

Doar că aleşii locali, au citit printre rânduri şi l-au bombardat pe Dumitrache cu foarte multe întrebări, pentru a nu ascunde sub preş problemele lăsate în urmă de soţul candidatei PSD la Primăria Câmpina

”Domnule viceprimar, raportul ăsta e un fals, nu e complet. Nu aţi precizat nimic de prejudiciul creat de domnul Nistor, care clar a fost prejudiciu, aşa cum a stabilit ANAF. Vreau să vă aduc aminte: cu mare tam-tam domnul Nistor şi-a prezentat raportul de activitate, în fiecare an. Înseamnă că toate rapoartele de activitate prezentate de Marian Nistor în Consiliul local au fost false! Ce facem cu prejudiciul, cu banii, cu sumele pe care le-a impus ANAF pentru că domnul Nistor nu a plătit dările la stat?! Eu consider că rapoartele de activitate ale domnului Nistor sunt false! Văd o grămadă de probleme, el ne prezintă numai vis şi armonie. Nu vă mai aduceţi aminte?!”, a spus consilierul Florin Marcu.

Liviu Briciu, cu ironia subtilă care îi este caracteristică, i-a întrebat pe consilierii PSD dar si pe viceprimar dacă mai au ceva de spus în faţa acestor realităţi, după ce ani la rând l-au protejat pe Marian Nistor şi i-au ţinut partea în şedinţele consiliului. Iar cei vizaţi au tăcut, lăsând privirea în jos. Dar...si tăcerea e un răspuns! 

Consilierul local Roxana Gheorghe a solicitat ca responsabilii să răspundă, inclusiv penal, dacă este cazul, pentru faptul că  ocupanţii boxelor din Piaţa Centrală nu au plătit energia electrică până în iunie 2023, aceasta fiind suportată din subvenţia acordată de la bugetul local Serviciului Piaţă condus la momentul respectiv de Marian Nistor.

” Dar ce se întâmplă cu energia electrică pe care au consumat-o chiriaşii boxelor înainte de iunie 2023. Suma aceea a fost achitată de Piaţa Centrală din banii de la bugetul local, adică din banii tuturor! Cum recuperăm acei bani? Ar trebui să acţionăm în acest sens, poate chiar şi penal”, a spus Roxana Gheorghe.

Având în vedere neregulile lăsate în urmă de Marian Nistor, ne întrebăm doar cum au fost posibile toate aceste nereguli, ani la rând si cum de instituţiile de specialitate nu s-au autosesizat si nu au demarat anchete pentru elucidarea problemelor de la Piaţa Centrală din Câmpina. Vorbim în primul rând despre neplata taxelor pentru salariile angajaţilor, faptă penală conform legislaţiei în vigoare. 

Dar cum Marian Nistor pozează în cavalerul pe cal alb, documentele sunt cele care demonstrează realitatea, o realitate... cam penală am putea spune... 




Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro