Marţi, 19 martie 2024 - 9:00:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


OPINII Grija pentru copii sau pentru bunăstarea "băieţilor deştepţi"?


26 martie 2021

Dacă despre fosta guvernare PSD aveam cu toţii certitudinea ca a fost compusă din impotenţi politic, imbecili şi hoţi noul guvern PNL-USR  ne demonstrează ca este loc şi de mai rău.

Mai concret, aceste minţi luminate care au futut viitorul acestei tari prin joaca de-a predatul online, care modifica structura anului şcolar după bunul plac mărind sau micşorând vacantele cu scuza ca ne virusam, care hotărăsc într-o tara majoritar ortodoxa sa existe vacanta de Paştele catolic, Paştele ortodox şi Paştele cailor, aceşti băieţi hotărăsc în contextul acestor restricţii sa se reia distribuirea programului lapte şi corn.

Detalii aici  

Pai bine ma tembelilor poate ne explicaţi şi noua ce sens are sa reluaţi acest program şi asa gândit doar pentru a îngroaşa conturile unor "băieţi deştepţi" cum dracu vine asta?

Copii stau acasă în online dar pot veni la şcoală sa ia mizeria de lapte şi corn pe care 75%nu îl luai nici înainte sau îl luau şi îl aruncau?

Dacă vin nu se mai infectează? Conform hotărârii acestor inteligenţi pot veni în locul lor sa ridice produsele părinţii adică tot o mare tâmpenie, deoarece:

   1.conform hotărârii luate la nivel de unitate de învăţământ părinţii nu au acces în incinta curii scolii iar în şcoală şi mai puţin tocmai pentru e evita infectarea cu virusul vietii
    2.Distribuirea laptelui ar trebui făcută la poarta scolii în aer liber ploaie etc existând riscul de contaminare şi alterare a produselor
    3.Laptele şi cornul trec prin zeci de mâini de la producător, transport, manipulant şi personalul ce îl distribuie deci risc de infectare ridicat.

As putea sa mai scriu 10 pagini dar ideea este una singura şi anume ca datorita pandemiei nişte băieţi au pierdut zeci de milioane de euro iar pe bravii noştrii guvernanţi ii doare-n pula de copii şi riscul de infectare al acestora dar ii doare-n suflet de propriul buzunar

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro