Marţi, 19 martie 2024 - 10:55:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Calificare cu emoţii pentru Prahova Ploieşti


18 august 2019

Prahova Ploieşti s-a calificat în faza a doua a Cupei României după un meci cu multe ratări cu Viitorul Fulga. Partida s-a jucat pe un teren impracticabil şi poate că autorităţile locale de la Fulga ar trebui să demonstreze că în comună este încurajat şi sportul.

După ce gazdele au înscris în minutul 15 dintr-o fază fixă, fotbaliştii de la Prahova Ploieşti au revenit rapid în meci şi au început să domine partida. Egalarea a venit la finalul primei reprize, iar jucătorii antrenaţi de tânărul Emanuel Matei au plecat la pauză mult mai încrezători.

Prahova Ploieşti a reuşit golul victoriei chiar la începutul celei de a doua reprize, după un joc care nu a avut nicio legătură cu frumuseţea fotbalului din cauza terenului (nu se poate vorbi despre....gazon la Fulga) total-antifobal, plin de denivelări şi fără iarbă.

Menţionăm debutul ca antrenor-jucător al lui Emi Matei în primul meci oficial, o victorie care va conta enorm în cariera tânărului din Ciorani, care demonstrează cu fiecare partidă ambiţie şi dorinţa de a-şi coordona colegii de echipă spre victorie.

Suntem convinşi că Emi va reuşi să adune în jurul său un lot de jucători valoroşi care vor avea un cuvânt greu de spus în fotbalul din Prahova.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro