Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 6:41:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul- bilanţul neputinţei! ZERO sponsori noi atrasi, aproximativ 300.000 de euro datorii din litigii cu jucătorii!


8 februarie 2023

 

La o zi după infrângerea rusinoasă de la Botosani (una cu cote bunicele pe la casele de pariuri), reprezentanţii clubului Petrolul Ploiesti au simtit nevoia să publice un pseudo comunicat despre starea clubului, dând dovadă de mândrie proletară in a infiera ...fosta conducere. Fostă conducere din care a făcut parte si actualul presedinte- Claudiu Tudor! 

Din păcate managementul de top pe care l-au anunţat cu surle si trâmbiţe noua conducere de la Petrolul a cam aruncat clubul la un pas de intoarcerea in Liga a 2 a.

Si atenţie! Revenirea in Liga a-2-a duce la pierderea mărcilor care se vor intoarce automat la Primăria Ploiesti din cauza neindeplinirii criteriilor de performanţă!

In aproximativ 2 luni de la inscăunare noii sefi au reusit să contabilizeze un singur gol inscris in poarta adversarilor si opt primite (unul cu Mioveni, două cu Chindia si cinci cu Botosaniul). Dezastru care a dus la schimbarea antrenorului, culmea acelasi antrenor care a promovat echipa in Liga 1 si a reusit o serie de NOUĂ victorii plus TREI egaluri si un total de 30 de puncte in clasament! Adică un loc 6 la finalul anului 2022, loc care asigura play-offul! 

Noua conducere aduce acum un antrenor care nu a antrenat niciodată in Liga 1 sau Liga a 2 a, ca principal. Si are de rezolvat 11 litigii (până acum) cu jucătorii, litigii care ar putea scoate din visteria clubului peste 300.000 de euro!

Si pentru că vom fi acuzati că denaturăm realitatea vă spunem doar că pentru transferul lui Saim Tudor, plecat de mult de la Petrolul, clubul trebuie să plătească suma de 25.000 de euro către Râmnicu Sărat. 


Intr-o perioadă in care transferurile ar fi putut rezolva din problemele financiare ale clubului, Petrolul se laudă ca a adus (incă) 3 jucători, uitând să spună că a pierdut o serie de fotbalisti pentru care nu va incasa niciun leuţ! Lista conţine nume precum Răzvan Horj, Octavian Vâlceanu, Marius Cioiu, Sergiu Pirvulescu, Simion Măzărache, Mirko Ivanovsc, Dragos Gheorghe, Jarovic Senat si mulţi alţii. Adică, alte cluburi au semnat cu jucătorii plecaţi liber de contract din tabăra Lupilor Galbeni, iar clubul este bun de plată sumele fiind măricele.

Si probabil, tot in managementul de top intră si neatragerea vreunui nou sponsor, dar si incheierea unor contracte pe bani frumosi cu mai mulţi ziaristi prahoveni! 

Că asa-i in fotbal!!! 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro