Duminică, 28 aprilie 2024 - 11:20:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Spectacol fără goluri şi cu un Iulică Cojocaru în pragul infarctului!


20 noiembrie 2021

ACS Petrosport Ploieşti- FC Voluntari U 16  s-a terminat cu scorul de 0-0. 

Echipa antrenată de Iulian Cojocaru a avut o mulţime de ocazii de gol, o bară dintr-o lovitură liberă, dar nu a reuşit să marcheze până la finalul celor 90 de minute regulamentare de joc. A fost un meci antrenant, plăcut ochiului, cu un ritm alert, iar ambele echipe merită felicitări pentru efortul depus. 

În schimb, despre "nebunia" lui Iulică Cojocaru am putea scrie trei pagini. Iar repriza a 2 a l-a adus în pragul infarctului. A ţipat, a urlat, a trăit la maxim meciul, şi-a aruncat geaca pe jos, iar la finalul partidei a căzut în genunchi de supărarea de a pierde puncte preţioase într-un meci dominat de elevii săi. Este un personaj pitoresc, care îşi dă viaţa pentru fotbal şi care ocupă funcţia de referent zonal al FRF, fiind extrem de apreciat de către conducătorii federaţiei. 

Gurile rele susţin că există un personaj toxic în Ploieşti care tot încearcă schimbarea lui Cojocaru de la Federaţie. Dar degeaba sună şi propune, ameninţă, cere, că nu are nicio şansă să ajungă vreodată referent zonal....Chiar dacă se laudă cu o anumită...licenţă 
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro