Marţi, 16 aprilie 2024 - 7:24:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Întâlnire istorică între premierul Moldovei şi aleşii din Podenii Noi


29 august 2013

Înfrăţirile între comunele din Prahova şi Moldova dau naştere unor prietenii durabile. Aşa se face că după ce au vizitat Satul Nou de Ziua Independenţei Republicii Moldova, Mihai Alionte, primarul comunei Podenii Noi, împreună cu şapte consilieri locali, s-au întors în satul basarabean pentru a participa la o întâlnire cu Iurie Leancă.
Leancă se afla la Satul Nou pentru o vizită mai puţin protocolară, premierul moldovean fiind născut în localitatea înfrăţită cu Podeniul.

Primăriţa localităţii a dorit să invite şi fraţii prahoveni la ceremonia în care premierului Leancă i-a fost acordat titlul de cetăţean de onoare al Satului Nou. Şi astfel a avut loc o întrevedere istorică la care alături de aleşii din Podenii Noi au mai participat senatorul USL Radu Oprea şi consilierul judeţean Rareş Enescu.
Iurie Leancă a dorit să afle amănunte despre modul în care funcţionează administraţia locală în România şi a fost încântat de faptul că parlamentarii români se întâlnesc, înainte de sesiunea parlamentară, cu aleşii locali pentru a stabili prioritaţile legislative ale senatorilor şi deputaţilor ţinând cont de agenda Guvernului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 15 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro