Duminică, 28 aprilie 2024 - 9:44:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Căşti de copiat la examene. Semnal de alarmă cu privire la promovarea hoţiei sub pretextul "succesului"


7 februarie 2024



Fie că este vorba despre elevi, studenţi sau candidaţi care participă la diverse examene, oricine îşi doreşte să ia notă mare sau să fie admis uşor. Din nefericire, nu toţi sunt corecţi şi, uneori, se folosesc de orice să treacă peste examene, iar societatea de consum sprijinind cu bună ştiinţă  furtul .

O reclamă pentru căşti de copiat la examene a provocat un val de reacţii în rândul cetăţenilor şi asta pentru că se promovează hoţia sub pretextul "succesului". Aceste căşti sunt prezentate ca fiind "revoluţionare" şi "utile", promiţând să ofere candidaţilor un avantaj în timpul examenelor prin folosirea tehnologiei de ultimă generaţie pentru a "spori şansele lor de reuşită".

Descrierea detaliată a acestor căşti de copiat a stârnit indignare şi consternare printre cei care consideră că promovarea hoţiei şi a fraudării este complet inacceptabilă. Termeni precum "furtul prezentat ca fiind reuşită" şi "succesul de a frauda" au fost criticaţi vehement pentru promovarea unei mentalităţi periculoase, în special în rândul tinerilor.

Îngrijorarea este cu atât mai mare având în vedere că aceste reclame sunt distribuite pe diverse platforme online şi sociale, ajungând la un public larg şi influenţabil, inclusiv adolescenţi şi studenţi care ar putea fi tentaţi să recurgă la astfel de practici în detrimentul integrităţii academice.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro