Marţi, 19 martie 2024 - 1:21:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cum a fost furat proiectul noului Petrolul de la suporteri! Are dreptul actuala echipă să folosească mărcile?


6 mai 2019

În urmă cu trei ani, suporterii Petrolului lăsau deoparte ranchiuna dintre diverse grupări şi reînfiinţau echipa, după dezastrul lăsat în urmă de perioada Daniel Capră.

Sprijiniţi de AJF şi alături de gloriile echipei de altă dată, înscriau echipa Petrolul 52 în Liga A Prahova, deşi în mod normal o echipă nou înfiinţată trebuie să joace în Liga C, conform regulamentelor sportive!

Era un proiect frumos, un proiect al unor oameni inimoşi care se uneau pentru o pasiune comună: Petrolul Ploieşti! Şi ca lucrurile să fie ca la carte, preşedintele noului club devenea Cristi Vlad.

Din păcate proiectul frumos de atunci a fost confiscat în momentul venirii lui Mădălin Mihailovici în calitate de reprezentant al Veoliei, partenerul finanţator.

Iar acum, asociaţia sportivă este compusă din cu totul şi cu totul alte entităţi decât cele care au reînfiinţat clubul.

Vorbim despre membrii fondatori, adică fostele glorii ale Petrolului, despre asociatul partener şi despre (ATENŢIE) asociaţi susţinători.



Iar aceşti asociaţi susţinători sunt Robert Burlacu, Dragoş Oprescu, Eduard Opaschi, Cristi Vlad, Mădălin Mihailovici, Alexandru Moldovan, Irina Munteanu, Dragoş Ferariu, Philippe Roger Loius Guidard.

Doar că în iunie 2017, Primarul Municipiului Ploieşti, Florin Adrian Dobre, a semnat cu Asociaţia “Clubul Sportiv Petrolul 52” contractele de licenţă exclusivă a celor şase mărci: “FC PETROLUL PLOIEŞTI” , “PETROLUL PLOIEŞTI”, “PETROLUL 95”, “PETROLUL 52”, “FC PETROLUL PLOIEŞTI 1924” şi “FOTBAL CLUB  PETROLUL”.



Noua structură furată de la suporteri apare în luna iulie 2017 şi ne punem întrebarea cât de legal este ca asociaţia celor de la Veolia, căci nu prea mai putem vorbi despre proiectul “Petrolul e al nostru” să folosească mărcile municipalităţii!

Din păcate, eşecul cursei pentru promovarea în Liga 1 şi pseudo demisia lui Cristi Vlad a demonstrat că proiectul din urmă cu trei ani nu mai există, iar în loc a apărut o echipă a celor de la Veolia, echipă care nu are nicio legătură cu spiritul adevărat al Lupilor Galbeni!

Abia acum înţelegem pasivitatea lui Mădălin Mihailovici în ceea ce priveşte banii aruncaţi pe fereastră de tandemul Cristi Vlad-Tavi Grigore şi de neimplicarea sa (cel puţin oficial) în politica de transferuri a clubului. Mădălin Mihailovici din calitatea de asociat susţinător al clubului nu avea de ce să se intereseze de modul în care erau cheltuiţi banii asociatului partener, chiar dacă este CEO-ul celor de la Veolia....

Abia acum înţelegem lipsa de transparenţă în ceea ce priveşte finanţele clubului, transparenţă pe care o cereau suporterii după fiecare meci. Păi cum să fii transparent, dacă proiectul nu mai este cel pe care îl cunoşteau suporterii?

Oricum să cheltuieşti în câteva luni 2 milioane de euro fără a realiza nimic este o performanţă cu care nu se poate lăuda prea multă lume.

Vom reveni cu noi poveşti despre banii irosiţi de conducerea Petrolului sau mai bine spus a echipei furate de la suporteri!


PS. Noul preşedinte al clubului va fi avocatul Dragoş Ferariu. Despre el vă spunem un singur lucru, este cel care a realizat faimosul contract cu Leo Grozavu, contract prin care antrenorul nu a putut fi dat afară de la club fără plata integrală a contractului său!
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro