Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 6:23:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bani publici sifonaţi în fotbal! Cum poate fi Marius Vişan şi preşedinte al CSO Breaza şi antrenor la CSM Râmnicu Sărat?


8 august 2021




Într-o perioadă în care autorităţile locale sunt din ce în ce mai strâmtorate din lipsa fondurilor pentru investiţii, Primăria Breaza îşi permite să plătească un angajat care lucrează în alt judeţ! E un şcenariu de tipul celui care a dus la condamnarea la închisoare cu executare a fostului lider PSD Liviu Dragnea, dar care este o practică des întâlnită în sportul prahovean.

Aşa că acest articol este doar primul episod dintr-o lungă serie de dezvăluiri pe această temă. Din păcate vorbim despre bani publici, bani aruncaţi pe pasiunile primarilor, care fiind strânşi la pungă, când vine vorba despre propriul buzunar, preferă să finanţeze fotbalul şi să se comporte aidoma lui Gigi Becali. Problema vine, atunci când respectivul şef de la fotbal, preşedinte, antrenor sau ce o mai fi el încasează salarii, din bani publici, de la mai multe instituţii. Nu de alta, dar dacă aduni câte 8 ore pentru fiecare job de acest tip, ajungi uneori la concluzia că oamenii ăştia nu au nevoie de odihnă. 

Un astfel de caz este la Breaza, unde preşedintele Marius Vişan tocmai ce a fost numit şi antrenor al clubului CSM Râmnicu Sărat, aşa cum scrie Pro Sport. Numai că, ambele joburi sunt plătite din banii primăriilor respective, iar între Breaza şi Râmnicu Sărat sunt cam 150 de de kilometri. Deci, cam 2,5 ore de condus- dus-întors.  Adică din 24 de ore, Marius Vişan va sta minim cinci ore pe drum. Adăugăm opt ore la Breaza şi opt la Râmnic şi ajungem la rezultatul de...21 de ore...Păi, dl Vişan se poate descurca doar cu  4 ore de odihnă pe zi?

Suntem curioşi cum va gestiona Primăria Breaza această situaţie şi cum va accepta primarul USR al oraşului Breaza să plătească un angajat care îşi desfăşoara activitatea la Râmnicu Sărat... Nu de alta, dar reprezentanţii USR au fost printre cei mai duri contestatari ai lui Dragnea, tocmai din cauza angajărilor fictive...

Aşteptăm reacţia Primăriei Breaza, pentru a putea publica şi punctul lor de vedere în această speţă. 

PS. Nu spunem nimic şi despre funcţiile deţinute de acelaşi Marius Vişan şi la AJF Prahova. El este şi vicepreşedinte al Comisiei pentru Copii şi Juniori şi membru în Comisia Tehnică de la AJF Prahova. 

Cu alte cuvinte...omul orchestră! 











 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro