Miercuri, 24 aprilie 2024 - 5:59:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Om bogat, om sărăc! (made in Ploiesti)


31 decembrie 2019

Ploiestiul se inspiră din ce in ce mai mult din serialul de televiziune american "Om bogat, om sărăc", film care a scos in evidenta viciile societăţii din acea perioadă.

Copie la indigo este acum fotbalul din Ploiesti şi din judeţul Prahova. Fotbalul bogat şi fotbalul sărac este subiectul multor războaie între echipele de fotbal care vor să îşi desfăsoare activitatea pe terenurile de sport din Ploiesti

Răutăţi, duşmănii, intrigi, toate aceste aspecte fac rău tuturor participanţilor din sportul rege.În loc să fie linişte, prietenie şi colaborare între toate echipele de fotbal, fiecare încearcă să-l distrugă prin orice mijloace pe cel de lângă el. Nu de alta, dar dacă îi dai în cap unuia care s-a ridicat puţin, rămâi în turmă şi nu superi pe nimeni!

Incredibil este că există persoane care dau senzaţia că sunt născuţi DIRECTORI, ŞEFI, PREŞEDINŢI, cer salariile cele mai mari, şefii îşi arogă meritele, dar nu recunosc eşecurile. Iar executanţii din fotbal rămân cu salariile cele mai mici şi bobârnacele în cazul rezultatelor proaste.

Directorii primesc salarii de sute de milioane, plimbări şi telefoane de serviciu, iar executanţii...salariul minim pe economie...Că doar, aşa-i în fotbal!

Din păcate, în astfel de condiţii,  niciodată fotbalul nu va progresa şi niciun jucător de valoare nu va mai apărea pe piaţă.  Fotbalul actual din Prahova trăieşte cel mai mare declin din ultimii 20 ani Din păcate, acelaşi declin se constată în tot sportul în general!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro