Marţi, 19 martie 2024 - 12:18:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Amintirile ne răscolesc...


9 noiembrie 2019

Amintirile ne rascolesc/ amintirile ne chinuiesc sau toti fanii petrolisti traiesc un deja vu.

La finele partidei disputate de Petrolul azi la Reşiţa, încheiată cu o remiza dupa un joc cu care Stoican ne-a obişnuit, revedem parca situaţia de acum un an cand cu Leo Grozavu antrenor,  lupii galbeni practicau acelasi joc anost si plictisitor, iar rezultatele erau cam aceleasi.

După victoria chinuită cu Csikszereda si poziţionarea temporară pe podium deja ne vedeam pe cai mari dar se pare ca jucătorii ploiesteni ne-au trezit la realitate.

Dacă ar fi să căutăm vinovati pentru această situaţie am avea surpriza sa descoperim că pe lângă antrenor si jucători ar mai fi si fostul presedinte Cristi Vlad care încă bântuie prin club si care din informaţii pe surse ar fi consilierul personal al finantatorului M. Mihailovici, acesta (C. Vlad)  făcând jocurile prin vicepresedintele Tavi Grigore, iar actualul preşedinte Marius Stan avand mai mult rol decorativ nefiindu-i lăsată libertatea deplină de decizie

Se pare ca dl. Mihailovici l-ar fi adus pe Marius Stan mai mult pentru imagine, relaţiile sale si nu in ultimul rand pentru a închide gura ultrasilor ploiesteni care au forţat demiterea fostului preşedinte.

Dacă nu se va schimba ceva in cel mai scurt timp probabil se va repeta scenariul din sezonul trecut si cei care vor pierde vor fi fanii petrolişti  care si azi au făcut deplasarea la Reşiţa pentru a fi lângă echipa, iar eforturile lor au fost răsplătite cu indiferenţă de către jucători şi de stafful de conducere din care a lipsit chiar preşedintele Marius Stan!

CSM Reşiţa – FC Petrolul Ploieşti 1-1 (0-1)

Marcatori: Danci (62)/Marinescu (25).

CSM: Zimmermann – Acka, Ehman, Vasiu, Vădrariu – C. Cristea (cpt), Danci (79 Cioabă) – Săulescu (24 R. Stănescu), Poiană, Dat (79 Răducan) – D. Ene. Antrenor: Leontin Doană.

FC Petrolul: Avram- Bărboianu, Olaru, Sîrghi, Manolache – Cioinac, Meza Colli (73 Gavrilă) – Blănaru (68 Deac), Marinescu (cpt), I. Stoica (79 Bratu) – Younes. Antrenor: Flavius Stoican.

Au arbitrat: George Cătălin Găman – Dragoş Mihai Iliescu şi Cristian Daniel Ilinca.

Arbitru  de rezervă: Claudiu Gaitin.

Observatori: Dumitru Paraschiv şi Gheorghe Moise.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro