Marţi, 19 martie 2024 - 4:21:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


EXCLUSIV Suporterii Oţelului Galaţi cer venirea omului de fotbal Adrian Teodorescu în fruntea echipei!


16 martie 2019

 

În urmă cu aproximativ o lună, omul de fotbal Adrian Teodorescu, invitat în emisiunea lui Costin Stucan de la GSP, a criticat organigrama stufoasă a stafului de conducere al clubului Oţelul Galaţi. Teodorescu a afirmat că este anormal ca 14 persoane să nu fie în stare să promoveze echipa în Liga a 2 a, cheltuind bani fără a face performanţă.  În schimb, Teo a lăudat modul în care se desfăşoară lucrurile la SCM Gloria Buzău, echipă la care un singur om, George Timiş, este şi preşedintele secţiei fotbal dar şi antrenorul echipei care se află acum pe locul 1, în Seria 1, a Ligii a 3 a.

După declaraţiile din emisiune, suporterii Galaţiului şi oficialităţile oraşului l-au contactat pe Teodorescu propunându-i să vină în fruntea echipei. 

Oferta primită de omul de fotbal (în prezent patron al echipei Prahova Ploieşti) este acea de a deveni preşedintele clublui, oamenii din jurul echipei considerând că Vali Ştefan, actualul conducător al echipei, de altfel fost coleg în 1991 cu Teo la Dunărea Galaţi nu are experienţa necesară în fotbal pentru a obţine promovarea Oţelului în Liga a 2 a.

Suporterii echipei critică şi plimbările lui Vasile Simionaş (FOTO)  la meciurile echipei SCM Buzău (Simionaş a fost văzut la Paşcani, la Piatra Neamţ, la Suceava sau la Metalul Buzău), plimbări neeficiente, dar care ne fac să ne întrebăm dacă nu cumva este un scouter în căutarea unor talente fotbalistice în zona Buzăului...





Adrian Teodorescu are o relaţie foarte strânsă cu Galaţiul. Fiica sa, Larissa, este născută la Galaţi şi are o relaţie deosebită cu Marius Stan şi Ilie Hagioglu, foştii şefi care au câştigat titlul de campioană a României cu Oţelul. Nu trebuie uitată nici perioada 1999-2001, în care a fost vicepreşedinte al clubului FC Dunărea Galaţi.  Aceste lucruri au condus la soluţia cerută de suporteri şi care ar putea deveni realitate în următoarele zile.

Pe de altă parte, SCM Gloria Buzău deşi nu a avut drept obiectiv promovarea, datorită echipei manageriale care a evitat declaraţiile publice, este la un pas de Liga a 2 a.

În schimb, Oţelul Galaţi vine după doi ani de...locul 2 cu sume imense cheltuite aiurea, cu antrenori schimbaţi după ureche şi cu 14 şefi în organigrama clubului.

Poate că a venit momentul ca Oţelul Galaţi să aibă un conducător care să înţeleagă fenomenul fotbalistic şi care să lucreze doar pentru promovare şi în niciun caz pentru obiective personale obscure. Nu de alta, dar Oţelul merită să fie în Liga 1!





 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro