Marţi, 19 martie 2024 - 4:06:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


VIDEO Incredibil! Licenţa Pro, obţinută de Valeriu Răchită fără a avea diploma de bacalaureat!


29 aprilie 2021



Declaraţie incredibilă a lui Valeriu Răchită, în direct la Pro X! Omul de fotbal a recunoscut că nu deţine diploma de bacalaureat! Declaraţia lui este extrem de gravă şi demonstrează că, într-o anumită perioadă, licenţele de antrenor erau eliberate fără a exista documente legale, solicitate de UEFA.

"Am terminat liceul în 1989. La Liceul Alexandru Ioan Cuza din Ploieşti. Atunci chiar se făcea carte şi nu se obţinea diploma de bac pe ochi frumoşi. Şi nici nu se puteau cumpăra diplome. În 2003-2004, am pierdut mai multe documente. Am fost la liceu şi mi s-a eliberat o adeverinţă că am terminat liceul acolo.Am studii liceale.", a declarat Răchită, în direct, într-o emisiune în care invitatul din platou era Daniel Chiriţă, Legenda Lupilor, cum este numit Kiru în Ploieşti. 

Afirmaţia lui Răchită este extrem de gravă, pentru că studiile liceale nu sunt echivalente cu...susţinerea şi promovarea examenului de Bacalaureat! Şi este jignitoare pentru toţi cei care şi-au tocit coatele pe băncile şcolilor din ţara asta (la fel cum a fost şi cea dintr-o emisiune la un post local tv, atunci când a afirmat că....licenţa UEFA PRO este echivalentă cu..DOCTORATUL din studiile universitare!!!!!!) 

Poate că şefii Federaţiei Române de Fotbal vor demara o anchetă pentru a verifica ce documente există în dosarele deţinătorilor de licenţe, pentru că a accepta un dosar incomplet la înscrierea la un anumit curs este un fals grosolan şi ridică mari semne de întrebare asupra corectitudinii în eliberarea unor documente. Ne întrebăm câţi dintre deţinătorii de licenţe UEFA PRO sunt în aceeaşi situaţie cu Valeriu Răchită. 

Şi pentru că Vivi ne tot acuză de toate relele din lume, vom adresa o solicitare conform Legii 544/2001 pentru a afla ce studii are pseudo managerul. 

Declaraţia lui Răchită mai demonstrează şi alte probleme, grave pentru administraţia locală din Ploieşti. Răchită este angajat la CSM Ploieşti pe baza unei licenţe UEFA PRO obţinută fraudulos şi ne punem întrebarea cum a fost angajat în 2010 consilier personal al primarului Andrei Volosevici sau, şi mai grav, cum a putut ocupa în anul 2016 postul de consilier personal al primarului Adrian Dobre. 

Atâta timp cât agenţiile de şomaj din ţara asta sunt pline de absolvenţi de studii superioare în căutarea unui job, să ţii o persoană care nu are studiile finalizate şi să o plăteşti din bani publici, cu sume frumoase, este un caz de competenţa procurorilor anticorupţie.

Poate că primarul Andrei Volosevici sau viceprimarul Daniel Nicodim vor pune la un moment dat piciorul în prag şi îl vor pune pe Valeriu Răchită la locul pe care îl merită: cel al unei persoane cu studii liceale NEFINALIZATE!!!!  Banul public nu poate fi cheltuit oricum, mai ales cu persoane care au preferat să dea cu piciorul în minge, în loc să treacă pe la şcoală! 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro