Duminică, 28 aprilie 2024 - 3:45:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Târgovişte le-a adus ghinion fetelor de la Prahova Ploieşti, dar povestea merge mai departe!


11 noiembrie 2022



Lacrimi, supărare, tristeţe...Aşa au primit junioarele de la Prahova Ploieşti  înfrângerea cu CSS Târgovişte. 

Bucuria primirii echipamentului nou, le-a făcut să lase garda jos şi au ratat stupid câştigarea a trei puncte, puncte care le-ar fi plasat in cursa pentru locul 2 in Seria a 3 a a Campionatului Naţional de Fotbal Junioare U17. 

E drept că nici terenul nu le-a fost favorabil. O ploaie măruntă a transformat terenul sintetic de la Complexul de Nataţie de la Târgovişte intr-o adevărată baltă. Obişnuite cu terenul pe iarbă, echipate cu ghete cu crampoane neconforme pentru sintetic, fetele au fost intimidate de adversarele lor şi au pierdut copilăresc.

E drept că s-a cunoscut absenţa micuţei atacante Cristina, care a suferit un accident stupid la antrenament, având nevoie de intervenţia chirurgilor de la Spitalul de Pediatrie Ploiesti. Din păcate, Cristina va trebui să stea o lună cu mâna in ghips, iar coechipierele ei nu au reuşit să compenseze absenţa ei din teren.

Urmează o perioadă dificilă, cu trei meciuri extrem de importante, in deplasare cu Fair Play Joc Cinstit si CS Alexandria si acasă cu fetele de la Drăgăsani. 

Dar suntem convinşi că vor reuşi să surprindă din nou şi vor aduna noi puncte in clasamentul Campionatului Naţional de Fotbal Junioare U17. 

Vă reamintim că omul de fotbal Adrian Teodorescu a decis in această vară să incerce si fotbalul feminin, iar fetele de la Prahova Ploiesti au primit un wild card din partea Federaţiei Române de Fotbal fiind acceptate in Campionatul National de Fotbal Junioare U17. Astfel, 25 de adolescente din Prahova demonstrează că si fetele pot juca fotbal, chiar dacă inceputul aventurii fotbalistice este destul de dificil.

Junioarele de la Prahova Ploiesti participă in competitie cu ajutorul unui proiect pe legea 350 finantat de Consiliul Judetean Prahova, proiect in cadrul căruia a fost achizitionat si noul echipament al fetelor. (cel mai frumos echipament al unei echipe de fotbal feminin din România!) 

In plus, mai multi sponsori au grijă permanent ca visul lor să meargă mai departe. 

Amintim aici Cora Ploiesti (dl director Ionut Ivan fiind unul dintre cei mai mari sustinători ai fetelor), Schnitzel Haus Păulesti, Lace Magazine (chiar dacă Loredana Marin fondatoarea revistei nu a reusit incă să se fotografieze cu junioarele), Jurnalul Prahovean, dar si multe persoane private care au inteles că fotbalul feminin este un sport de viitor. 

Echipa ii multumeste domnului Eduard Poenaru, pentru minunatele fotografii de la meciul cu CSS Târgoviste

Următorul meci al Prahovei Ploiesti va avea loc pe 18 noiembrie, in compania echipei Fair Play Joc Cinstit, una dintre cele mai bune formatii de fotbal feminin din România.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro