Marţi, 19 martie 2024 - 9:10:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO CSM Ploieşti, singurul club sportiv din oraş unde şi fetele învaţă fotbal!


23 septembrie 2020

Nati, Irina, Mihaela, Vanessa, Mara, Daria, Emilia sunt doar câteva dintre fetele care învaţă tainele fotbalului cot la cot cu băieţii.  Se întâmplă la CSM Ploieşti, singurul club din oraş unde fetele sunt primite pentru a învăţa un sport care până nu demult era dedicat exclusiv băieţilor.

Înţelegând importanţa dezvoltării fotbalului feminin şi demonstrând deschidere către nou, angajaţii Secţiei Fotbal de la CSM Ploieşti au luat-o cu un pas înaintea celorlalte cluburi din oraş şi au început selecţia fetelor pentru viitoarele echipe ale clubului. Deocamdată sunt doar câteva, dar zilnic tot mai mulţi părinţi sună şi se interesează de activitatea Secţiei Fotbal. E drept că după ieşirea din starea de urgenţă, mulţi părinţi sunt destul de strâmptoraţi financiar şi preferă să vină cu copiii la CSM, singurul club sportiv din oraş unde nu se plăteşte niciun fel de taxă de participare la antrenamente sau competiţii.

Aşa se face că Adrian Teodorescu, şeful Secţiei Fotbal, alături de antrenorii Lucian Catinca, Pompiliu Stoica, Valeriu Aristan, Dragoş Negraru, Bogdan State şi Gheorghe Mârzea încearcă să pună bazele unor echipe puternice, atât la băieţi, cât şi la fete propunându-şi ca în sezonul viitor să se claseze, în toate competiţiile la care vor participa, pe locurile 1-4.

Concluzionând, dacă fetiţa dumneavoastră nu se joacă cu păpuşile şi preferă să bată mingea în spatele blocului, nu îi tăiaţi aripile! Aduceţi-o la CSM Ploieşti, singurul club din oraş care va avea în viitorul campionat echipe de fete. Menţionăm că echipele domnişoarelor vor participa în campionatele organizate de Federaţia Română de Fotbal, reprezentanţii Asociaţiei Judeţene de Fotbal fiind extrem de rigizi şi de închistaţi în dogme învechite pentru a arăta deschidere spre fotbalul feminin.

Si pentru cârcotaşii care susţin că fetele pierd timpul visând să devină ca Megan Rapinoe, Ada Hegerberg sau Cristiano Ronaldo, le transmitem că până la vârsta de 16 ani, fetele pot activa şi în echipele de băieţi.  Dar până la reluarea competiţiilor oficiale vă oferim câteva din fotografiile furate la unul dintre antrenamente. (După cum puteţi observa, la CSM Ploieşti sunt respectate întocmai toate prevederile legale privind participarea copiilor la antrenamente!)










 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro