Luni, 29 aprilie 2024 - 5:50:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Lupii au avut antivirus!


30 octombrie 2019

Petrolul a dovedit că are resurse financiare capabile să achiziţioneze un antivirus care să-i facă imuni în faţa " viruşilor verzi " de la Sănătatea Cluj. Si nu trebuie să uităm că cei de la Sănătatea reuşiseră o surpriză uriaşă în turul precedent al Cupei României eliminând Viitorul Constanţa, deţinătoarea trofeului în sezonul trecut.

Deşi disputat în faţa a câtorva spectatori ( nici ziua,nici ora si mai ales distanta) nu au facilitat prezenţa la această partidă a galeriei Lupilor Galbeni asa cum eram obişnuiţi,elevii lui Flavius Stoican au controlat partida de la un cap la altul.

De remarcat totusi, replica data de clujeni, care nu s-au multumit sa faca act de prezenţa si au arătat că pot pune probleme adversarilor chiar daca acestia sunt o echipă cu nume.

La pauză un sec 3-0 pentru lupi cu un gol Hamza si o dublă Gavrilă, deja contura câştigătoarea acestei partide, dacă nu cumva "viruşii verzi" aveau pe sub tricourile de joc tricourile celor de la Liverpool care sa le dea forta de a întoarce rezultatul.

Lăsând gluma la o parte jocul chiar a fost unul facil pentru ploiesteni

Repriza secundă Gavrilă realizeaza tripla si scorul devine 4-0. Marinescu , Arnautu si Blanaru au stabilit scorul final 7-0.

Urmează meciul de sâmbătă pe Ilie Oana cu Poli Timişoara


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro