Miercuri, 24 aprilie 2024 - 5:04:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Neghiobilor, nu îmi vindeţi ţara! Fiţi patrioţi!


1 ianuarie 2016

Iubirea de ţară nu se insuflă prin programe şi emisiuni pornografice în noaptea de revelion, ci prin divertisment decent şi evenimente culturale. Unde sunt oare anecdotele difuzate la TVR-ul de odinioară?

Nu ne vindeţi ţara! Învăţaţi să o iubiţi, că este una cu părinţii noştri. Încetaţi să o lăsaţi gaj la poarta Europei, pentru mendrele, laşităţile şi interesele voastre.

Nu vindeţi doar ogorul, moştenire a neamului românesc, ci vindeţi şi poveştile sale nemuritoare. Închinaţi-vă cinstindu-le memoria Martirilor Brâncoveni şi veneraţi-i pe marii domnitori. Doar cunoscându-vă trecutul, vă puteţi trăi în adevăr prezentul şi construi trainic viitorul. Învăţaţi ce înseamnă patriotismul şi schimbaţi-vă pe voi înşivă, pentru ca lumea să se schimbe.

Vrem o Românie mândră, nu o ţară îngenuncheată de cotropitori. Cerem să fim trataţie cu demnitate, dar plecăm fruntea de ruşinea laşităţii şi a nepăsării noastre. Cerem să se facă dreptate, dar nu luăm atitudine. Suntem experţii datului cu părerea, însă vrem să scoatem castanele din foc cu mâinile altora.

Salvaţi-vă identitatea iubind cultura, valorile, tradiţiile şi obiceiurile strămoşeşti. Nu vă îndepărtaţi de credinţa nestrămutată a poporului român. Militaţi pentru unitate, căci pentru acest ideal s-au jertfit pe altarul ţării, eroii neînfricaţi ai neamului nostru, viteji căzuţi în glorie pe câmpul de luptă.

Cerem să fim respectaţi, dar mai întâi trebuie să oferim acest lucru. Începutul de an să ne aducă tuturor un suflu nou şi cu elan să demarăm procesul de schimbare a noastră.

Asemeni unei mame care nu-şi abandonează copilul bolnav,  nici noi nu avem dreptul cel puţin moral să ne abandonăm patria aflată în suferinţă. În ţara noastră trebuie să ne educăm copiii în spiritul creştin şi cu credinţă în Dumnezeu să iubim România!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro