Duminică, 28 aprilie 2024 - 5:54:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tatăl consilierului personal al primarului Andrei Volosevici, agresează ziaristii! Edilul, dă vina pe jurnalisti!


28 februarie 2024



Scene halucinante în Primăria Ploiesti. Fernando Scorus, tatăl consilierului personal al primarului Volosevici, a trecut la etapa următoare. După ce ani de zile a hărţuit consilierii locali si angajaţii municipalităţii, Fernando a trecut la agresiuni asupra jurnalistilor, chiar în sediul Primăriei. Imediat după terminarea sedintei de Consiliu Local, Scoruş-tatăl, omul de casă al primarului Volosevici i-a ameninţat si înjurat pe jurnalistii Harry Stefan si Victor Preda, nemulţumit probabil de faptul că cei doi nu ling bocancii edilului si nu preamăresc minunile administraţiei la firul ierbii. 

Fernando, văr prin alianţă cu un alt personaj agresiv din jurul primarului unicul menajer Valeriu Răchită, a reusit să îsi angajeze unicul fiu chiar în cabinetul primarului Andrei Volosevici, Patrocle fiind ulterior detasat la CSM Ploiesti, pe post de...plimbător de hârtii (a se citi metodist)

Am văzut că cetăţeanul prezent la şedinţă l-a jignit pe colegul Hary Ştefan şi s-a îndreptat ameninţător spre acesta. Împreună cu un poliţist local şi cu consilierul Valentin Marcu am reuşit să îi ţinem pe cei doi la distanţă, în timp ce înjurăturile şi ameninţările domnului Scoruş la adresa jurnalistului continuau. Domnul Scoruş a fost scos din sală şi părea că lucrurile s-au calmat. Am ieşit pe hol, acolo unde am fost abordat cu „băi, observatorule”. I-am spus, pe cel mai politicos ton, că nu lucrez la Observatorul Prahovean, că nu cunoaştem şi nu îi permit să-mi vorbească cu „băi”. „Ai scris despre mine”. „Nu am scris niciodată despre dumneavoastră, nu vă cunosc, nu ne tutuim”. A început să mă înjure şi a venit ameninţător spre mine. Între noi s-a interpus un poliţist local, care l-a împins pe domnul Scoruş în lift în timp ce eram ţinta unui potop de înjurături şi ameninţări. Totul s-a petrecut în prezenţa unui grup de consilieri locali şi angajaţi ai Primăriei Ploieşti”, povesteşte Victor Preda, redactor-şef Actualitatea Prahoveană. 

„Ulterior i-am spus primarului Andrei Volosevici ceea ce s-a întâmplat. Acesta nu a părut surprins sau revoltat, mai degrabă a încercat să spună că responsabilitatea asigurării ordinii aparţine preşedintelui de şedinţă şi că şi jurnaliştii denaturează realitatea”, a adăugat Victor Preda. 

Despre derapajele personajelor din jurul primarului Volosevici am scris de nenumarate ori în cei aproape patru ani de mandat. Mai mult, prietenul primarului Volosevici, Valeriu Răchită m-a dat în judecată reclamând articolele in care scriam că este angajat pe un salariu urias la CSM Ploiesti, fără a antrena vreun copil. Din fericire pentru mine, instanta a respins solicitarea lui Răchită si a spus clar că personajul este angajat ILEGAL la CSM Ploiesti, doar că oamenii lui Volosevici nu au timp să analizeze hotărârile judecătoresti si să recupereze banii încasati ilegal de fost fotbalist. 

Dar acest articol este despre vărul prin alianţă al lui Răchită, Fernando Scorus, cel care agresează de ani de zile pe oricine îndrăzneste să se opună unicului primar. 


Mai multe despre incident AICI 

Scenele halucinante au fost analizate si la DADA TV, iar emisiunea o puteti urmări : 



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro