Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:12:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cine nu vrea ca Prahova să fie capitală de regiune?


16 mai 2013

Ultimele ore au adus Prahova în atenţia presei naţionale cu un subiect negativ: modul în care sunt tratate persoanele cu dizabilităţi de către funcţionarii publici de la DGASP Prahova. Departe de noi gândul de a le lua apărarea acestora, dar atacurile presei centrale ne-au dus cu gândul la o acţiune bine pusă la punct de către anumite grupuri de interese care nu iubesc judeţul Prahova sau familia Cosma.

Discutând cu mai multe persoane, am ajuns la concluzia că DGASP Prahova, ca şi Mircea Cosma sunt doar nişte victime în războiul pentru stabilirea viitoarei capitale a Regiunii Muntenia. Nu de alta, dar persoanele cu dizabilităţi au parte de acest tratament în majoritatea judeţelor din România, fiind vorba de interpretarea unei prevederi legislative.

Cum cele mai multe direcţii regionale vor fi stabilite în capitală, iar  foarte multe fonduri vor ajunge în municipiile reşedinţă de regiune pe această filială, concurenţa dintre Ploieşti şi Piteşti pentru acest loc a început să depăşească limitele unei competiţii decent

Sursele noaste ne-au spus că Piteştiul este dezavantajat de poziţionarea sa la limita viitoarei Regiuni Muntenia, favorit în această cursă fiind Ploieştiul, iar pentru declasarea acestuia trebuie demonstrat că în municipiul reşedinţă de judeţ al Prahovei lucrurile nu se petrec ca la carte.

Prima sincopă a fost găsită la DGASP Prahova, iar din informaţiile noastre vor continua atacuri vizând Garda de Mediu, Direcţia Agricolă şi chiar IJP Prahova.

Şi dacă mai spunem că o parte dintre realizatorii Antena 3 sunt foarte apropiaţi de municipiul Piteşti, credem că este clară intenţia de distrugere a credibilităţii Ploieştiului şi a judeţului Prahova în această competiţie.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro