Marţi, 19 martie 2024 - 5:45:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Răutate sau indolenţă? Salariile antrenorilor de la CSM întârziate, deşi clubul are bani alocaţi!


11 martie 2020

La doar câteva săptămâni de la adoptarea bugetului local al municipiului Ploieşti, debandada revine la Clubul Sportiv Municipal.

Deşi, consilierii locali au bugetat salariile antrenorilor până la finalul anului, luna martie a adus o surpriză...În data de 10 martie, conturile antrenorilor au rămas goale, şi asta în ciuda faptului că personalul TESA de la CSM Ploieşti şi-a primit salariile la timp.

După un efort al responsabililor din Primăria Ploieşti, salariile celor care se ocupă cu activitatea sportivă vor ajunge în conturi joi după amiază sau cel târziu vineri dimineaţă.

Este totuşi incredibil că angajaţii de la contabilitate, achiziţii şi alte funcţii asimilate personalului administrativ primesc banii la timp, iar cei care dau obiectul de activitate al instituţiei (sportivii şi antrenorii) sunt lună de lună bătaia de joc a unor funcţionăraşi de mucava.

Poate că a venit vremea ca cineva să stopeze toată bătaia de joc la care sunt supuşi oamenii care muncesc zi de zi, unii dintre ei adevărate legende ale sportului românesc.

Şi dacă tot vorbim despre bani, despre banii ploieştenilor, vom publica în curând o anchetă amplă cu privire la fraudarea transferurilor sportivilor legitimaţi la CSM Ploieşti. Veţi afla despre adevărate reţele de produs bani negrii, reţele în care sunt implicate multe persoane....

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro