Joi, 25 aprilie 2024 - 12:47:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gazetarul fripturist


18 decembrie 2019



Când tupeul, lipsa de respect şi verticalitate, foamea de bani devin calităţi ale unei persoane, noi ăştia normali suntem datori sa încercam prin orice mijloace sa reinstaurăm normalitatea.

Ma voi referi in rândurile următoare la un personaj cunoscut in presa sportiva prahoveana, personaj cunoscut de toată lumea şi respectat de foarte putini.

Persoana respectivă ridica in slavi cuplul Bercea-Luca , fiind primul care i-a vândut  atunci când nu a mai avut nimic de câştigat de pe urma lor.

Aceeaşi persoana care îl lauda pe Capra numindu-l cel mai mare patron din fotbal, care făcea deplasări şi cantonamente cu echipa gratuit ,când patronul a încetat sa finanţeze Petrolul a fost primul care l-a acuzat în momentul în care fostul finanţator nu a mai plătit...

Respectivul ziarist care in trecut aduna mâncarea şi băutura rămasă pe mesele jucătorilor a fost cel mai mare contestatar al suporterilor acuzând voalat şi total nefondat multe din acţiunile acestora .

Este drept ca nici noi nu am rămas datori facandu-i acestei persoane la meciul cu UTA din tur un frumos banner cu nişte versuri care l-au mişcat profund după reacţiile sale ulterioare.

Revenind la ziua de ieri,  tupeul acestui “fripturist” a întrecut orice măsură întrebându-l fără urmă de jenă pe noul antrenor Costel Enache unde şi când va da o masa  jurnaliştilor, masă plătită de Enache din propriul buzunar.

Din informaţii pe surse acest personaj beneficiază de gratuitate la cantonamentele Petrolului atât in ţara cât şi in străinătate

Oare nu ar fi mai indicat ca in locul acestui personaj gri in cantonamente sa însoţească echipa 2/3 juniori care ar simţi ce înseamnă sa fi fotbalist adevărat şi i-ar motiva să dea totul la antrenamente şi în meciurile oficiale pentru a accede rapid la echipa mare?

Domnule Marius Stan nu credeţi de cuviinţă ca este suficientă prezenta ofiţerului de presă al echipei ( un om de caracter şi băiat deştept) in cantonamentul echipei?

Să sperăm că preşedintele va lua decizia corectă şi vom vedea câţiva juniori alături de echipă şi nu un ziarist deţinătorul unui bloguleţ cu mai puţin de o sută de cititori unici pe zi!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro