Luni, 29 aprilie 2024 - 10:32:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Încă un nou director la CSM Ploieşti! Donald Constantin trece de la tuns iarba la manageriat sportul!


19 aprilie 2022

Noul director al CSM Ploieşti este Donald Constantin, fostul director al Parcului Municipal Vest. Omul bun la toate al mai multor primari (Iulian Bădescu, Adrian Dobre), Donald Constantin a demisionat din funcţia de director al Parcului Municipal Vest în urmă cu două săptămâni. Locul său a fost luat de Anca Tănăsică, un vechi membru al PNL Prahova, răsplătită pentru loialitatea politică cu un job liniştit. 

Revenind la Donald Constantin, numirea sa a fost ajutată de prietenia strânsă cu Valeriu Răchită, pseudo-antrenorul, dar directorul de facto al clubului. Numele noului director apare într-un dosar de corupţie instrumentat de DNA Ploieşti, aflat pe rolul Tribunalului Prahova.

Suntem curioşi, dacă noul director va semna lucrările mult visate de Vivi Răchită la stadionul Ilie Oană din Ploieşti (schimbarea gazonului, schimbarea instalaţiei de nocturnă şi cea a scaunelor) sau va avea soarta Melaniei Dragomir, care a refuzat să gireze investiţiile masive de la stadion şi a fost înlocuită. 

Până atunci aşteptăm ca CSM Ploieşti să publice în SEAP caietele de sarcini pentru viitoarele licitaţii şi suntem curioşi cum vor fi folosite cele 300 de scaune (fără spătar) achiziţionate la finalul lunii martie, ştiut fiind faptul că UEFA nu omologhează stadioane care au astfel de scaune! 

Vom reveni! 

PS: Se zvoneşte că prin sediul CSM Ploieşti au fost lansate pariuri: Oare Donald va ocupa biroul directorului general? Sau acesta va fi ocupat tot de antrenorul Valeriu Răchită? 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro