Marţi, 19 martie 2024 - 4:27:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul 95 Ploiesti - AFC Brebu: 1 -2. Înfrângere nemeritată pentru echipa lui Daniel Chiriţă


24 august 2019

Înfrângere nemeritată  suferită de echipa încă tânărului jucător la 45 de ani, Daniel Chiriţă, şi a antrenorului Iulian Cojocaru în etapa a doua a Ligii A Prahova.

Deşi  gazdele  au deschis scorul imediat după pauză, fotbaliştii de la Brebu au reuşit să întoarcă rezultatul şi să câştige partida, chiar dacă au fost dominaţi mult timp de jucătorii lui Chiriţă.

A fost un meci spectaculos cu faze şi ratări la ambele porţi, iar  oaspeţii s-au dovedit a fi mai norocoşi si au câştigat o partidă care după aspectul jocului, echitabil ar fi fost să se termine cu un scor egal.

Am remarcat în tabăra gazdelor evoluţiile perfecte ale lui Daniel Chiriţă şi Mihai Niţescu, doi fotbalişti care au tras echipa după ei, stabilind permanent dinamica jocului

La oaspeţi a ieşit în evidenţă Bogdan Dumitru, un vârf de atac puternic şi bătăios, iar spectaculoase au fost şi paradele portarului de la Brebu, care a apărat impecabil pe toată durata meciului.

Partida a fost arbitrată de Mihai Amorăriţei, arbitru de Liga1, care a avut de gestionat multe faze dificile şi controversate şi care a demonstrat, încă odată, de ce este cel mai bun arbitru din Prahova.

În prezenţa fostului mare petrolist, în prezent observator de arbitrii, Virgil Dridea, cele două echipe au demonstrat pe tot parcursul jocului fair play.

De remarcat, că Petrolul 95 are în componenţă jucători tineri, de viitor, care dacă se vor antrena permanent vor putea juca oricând în Liga a 2 a sau chiar în Liga 1.

Pe banca de rezervă au luat loc Valeriu Nicoară şi Cristi Rusu, doi conducători de valoare din fotbalul prahovean, dar şi Dan Ghioca, asistentul medical, demonstrând astfel că noua colaborare dintre Petrolul 95 şi Petrosport este benefică ambelor părţi.

AFC Brebu a fost coordonată de pe margine de Cristian Dumitru, fostul mijlocaş al echipei Poiana Câmpina.



 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro