Marţi, 19 martie 2024 - 12:28:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Uite preşedintele, nu e preşedintele!


14 ianuarie 2020

Cum deja toată suflarea petrolistă ştie "marele, inegalabilul şi atotstiutorul" partener finanţator al Petrolului dl. Mădălina Jorj Mihailovici după îndelungate lupte a reuşit să scape de deja fostul preşedinte Marius Stan prin mijloace mai degrabă specifice unui dictator decât unui personaj de talia si cu statutul domniei sale.

După şedinţa de sâmbătă care a avut loc la sediul Veolia din Ploiesti unde pe lângă MJM au fost prezenţi Dragoş Ferariu ( avocatul stelist al clubului si al Veolia), Ion Haralambie si doi reprezentanţi ai suporterilor.

La solicitarea expresă a celor din urmă a fost chemat şi Marius Stan (cum ar fi fost normal) pentru a fi înştiinţat că este demis.

Până aici toate bune şi frumoase dacă nu ar fi urmat propunerile pentru ocuparea postului care tocmai rămăsese vacant, iar propunerile venite din partea MJM au socat si surprins pe toată lumea.

1. Adrian Oprisan zis "Balaurul" a un apropiat al lui Cristian Nicolae Vlad

2. Cristian Nicolae Vlad

3. Costel Enache care ar fi avut rolul de manager general după modelul englezesc.

Deşi propunerea reprezentantilor suporterilor a fost Valeriu Răchită,  MJM a refuzat din start această variantă.

După îndelungi consultări între reprezentanţii suporterilor şi ceilalţi membrii ai AGA a fost aleasă varianta Costel Lazăr, dar în funcţia de director sportiv ceea ce nu îi dă acestuia drepturi depline daca ne ghidăm strict după functia pe care a fost numit, lăsând atât partenerului finantator cât si păpuşii sale din umbră cale liberă spre a gestiona cum doresc destinele acestui club.

Despre Costel Lazăr nu pot spune decat lucruri bune, pe lângă faptul că este un petrolist pur sânge el dovedind că stie meserie, ocupând timp îndelungat un post similar la Astra Giurgiu.

Dar...

Probabil va avea soarta lui Marius Stan mai exact nu va avea puterea deplină si jocurile vor fi făcute în spatele său de MJM, Dragoş Ferariu si Cristian Nicolae Vlad

Despre cel din urmă puţini ştiu că a avut un rol hotărâtor în îndepărtarea suporterilor din organigrama clubului, deasemenea puţini cunosc faptul că CIS-ul ( certificatul de identitate sportiva) este pe numele său si al avocatului Ferariu ceea ce practic înseamnă că Petrolul este al lor.

Pentru noi toţi cei ce strigăm " Petrolul este al nostru" am o veste proastă!

Nu! Petrolul nu este al nostru şi chiar dacă nu vor obţine la vară o prelungire a închirierii mărcilor Petrolul de la primărie, echipa va rămâne la Veolia şi la Cristian Nicolae Vlad

În încheiere as dori sa il citez pe Valeriu Răchită care într-un interviu dat recent a spus următoarele:

"Sunt bucuros ca a venit un petrolist acceptat şi de fostele glorii. Costel Lazăr este un om de fotbal peste ce a fost până acum, dar atenţie, fiindcă în spatele său va conduce tot cel care nu vrea sa accepte ca nu are nicio competenţă.

Mihailovici este diabolic, chiar îmi place de el. Practic nu a pus niciun preşedinte, a adus un om care sa fie acceptat. Eu am fost propunerea suporterilor în Adunarea Generală, dar pe mine nu m-ar fi putut controla, a decis sa conducă tot cel pe care l-a numit prietenul său, Cristi Vlad"

Vivi habar nu ai cât ne doream cu toţii sa nu ai dreptate!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro