Duminică, 28 aprilie 2024 - 9:14:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Umilinţă pentru CS Activ Prahova Ploieşti cu CSM Slobozia! Meci interzis suporterilor, la dorinţa directorului Crângaşu


17 octombrie 2021

Cu un buget mai mare faţă de sezonul precedent,nu ati reusit sa formati o echipă competitivă să acceadă la barajul de promovare.Din orgolii politice ati renunţat la cele mai multe jucătoare cu experienţa ce au activat in liga florilor.Ironia sorţii este că o parte din ele au contribuit la înfrângerea de azi”, este comentariul lăsat de un ploieştean la postarea de pe Facebook a CS Activ Prahova Ploieşti, postare în care este anunţată înfrângerea prahovencelor în meciul contra CSM Unirea Slobozia.

Un comentariu care ar trebui să dea mult de gândit conducerii CJ Prahova, dar şi consilierilor  judeţeni membrii în Consiliul de Administraţie al clubului de handbal.

Pentru că o analiză la rece a ceea ce s-a întâmplat în meciul de duminică, demonstrează incapacitatea actualului staff de conducere al echipei de a construi un lot competitiv şi de a aduce satisfacţie în faţa prahovenilor, plătitori de taxe şi impozite. Pentru că da, atunci când eşti plătit din bani publici nu ai voie să îi iroseşti după bunul tău plac.

Să o luăm cu începutul...Partida s-a desfăşurat fără spectatori, surse apropiate clubului susţinând că a fost decizia directorului Silviu Crângaşu, nemulţumit că este înjurat de suporterii CS Activ. Poveştile legate de ...pandemie nu ţin, deoarece CJSU a decis ca toate competiţiile să se desfăşoare cu 50% din capacitatea sălii şi doar cu spectatori vaccinaţi sau care au trecut prin boală. Dar e mai simplu să pui coronavirusul pavăză în faţa incapacităţii tale manageriale.

Apoi, CSM Unirea Slobozia este echipa antrenată sezonul trecut de... Ghiţă Irimescu, actualul antrenor al CS Activ Prahova Ploieşti. Deci teoretic, tu ca antrenor ar cam trebui să ştii cum să pregăteşti un meci contra fostelor tale eleve. 

Dar ce te faci când în lotul adversarelor joacă patru dintre fostele componente ale CS Activ? La care s-a renunţat la dorinţa expresă a directorului Crângaşu şi a noului antrenor Ghiţă Irimescu? Iar cele patru: Graţiela Stoica, Valentina Leuştean, Oana Bucă şi Cristiana Florea au demonstrat că sunt bune şi au şi înscris cinci goluri, probabil aşa...ca să îi oftice pe cei are au decis să renunţe la serviciile lor. 


Meciul dintre CS Activ şi CSM Unirea Slobozia s-a terminat cu scorul de 25- 21. Al treilea meci pierdut pe teren propriu. Iar echipa susţinută din fondurile Consiliului Judeţean Prahova se laudă că a reuşit să obţină ŞASE puncte, în timp ce CSM Galaţi a adunat 12 puncte. Deci şansele de a prinde barajul de promovare în Liga Florilor au dispărut cu desăvârşire, dar ce poţi spune când noul director a fost angajat fără nici un proiect sportiv şi fără obiective de performanţă? Nu putem decât sta pe margine şi urmări cu atenţie modul în care banii publici sunt irosiţi pe incapacitatea managerială a unui director angajat la un concurs aranjat dinainte. 

Şi putem spera ca şefii Consiliului Judeţean şi membrii Consiliului de Administraţie al clubului să se sesizeze şi să ia măsuri...Şi asta urgent, înainte de vreun dezastru handbalistic...



PS Felicităm junioarele pentru victoria de la Medgidia, dar nu putem să nu ne întrebăm cum reuşeşte antrenorul Robert Comendand să facă faţă cu două joburi la stat, plătite exclusiv din bani publici? Nu de alta, dar este atât antrenorul junioarelor de la CS Activ Prahova Ploieşti, cât şi al unei grupe de la CSM Ploieşti. Dar dacă sunt bani publici, totul este posibil! 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro