Marţi, 19 martie 2024 - 11:45:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


S-a auzit numele DNA-ului prin CSM Ploiesti! Cea care il invocă- metodista cu practici comuniste!


2 martie 2023

Scandalul pare că nu se termină in sediul CSM Ploiesti. După documentul „Protest” inaintat consilierilor locali, semnatarii protestului (cei care au putut fi ghiciţi deoarece semnăturile sunt anonimizate conform GDPR) sunt supusi unor presiuni de neimaginat din partea metodistei Lia Ilie. 

Surse din CSM susţin că doamna in cauză invocă DNA-ul ca intr-un fel de ritual voodoo in incercarea de a-i intimida pe cei care o contestă. Ba chiar a avut tupeul de a cere lista semnatarilor protestului pe motiv că..."o cere procurorul!!!"

Oricum o eventuală descindere a procurorilor anticorupţie ar cam demola castelul de cărţi de joc al doamnei respective, mai ales că potrivit metodologiei Ministerului Sportului metodistii nu prea mai există prin cluburile sportive, iar acolo unde există sunt asimilaţi instructorilor sportivi si au studii superioare in domeniul sportului!

Vom reveni cu amănunte si cu documente interesante legate de angajarea metodistilor, dar intre timp asteptăm să aflăm cum a decurs vizita consilierului local Alexandru Stefan la CSM (consilierul local care a fost dat afară din sediul clubului chiar de metodista Lia Ilie!)




PS. Oare cum ar interpreta DNA-ul faptul că unul dintre metodisti are contract de consilier personal al primarului Andrei Volosevici (semnând condica in Primăria Ploiesti), dar si contractul de activitate sportivă ca metodist, incasând două salarii fără nicio jenă faţă de banii ploiestenilor. Cam ca dubla legitimare in sport am putea spune! 
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro