Marţi, 19 martie 2024 - 10:27:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Adevărata avere a lui Marius Stan, noul preşedinte al Petrolului Ploieşti


12 iunie 2019

Anunţul venirii lui Marius Stan la Petrolul Ploieşti a stârnit un val de reacţii controversate. Injurii nenumărate, răutăţi şi chiar ameninţări, dar din păcate cei care au devenit peste noapte contestatarii lui Marius Stan nu cunosc caracterul omului de fotbal. Dar, Ploieştiul este un oraş obişnuit cu astfel de reacţii, deşi ne întrebăm dacă nu cunoşti un om, de ce trebuie să arunci cu răutăţi împotriva lui?
Ştiri Actuale vă prezintă în exclusivitate mai multe amănunte din viaţa lui personală. Marius Stan este un om bogat: are patru copii superbi şi patru nepoţi!

Are o situaţie materială foarte bună, deci este exclus că a acceptat propunerea lui Mădălin Mihailovici doar pentru tentaţia financiară. Marius Stan vine la Petrolul doar pentru că vrea să demonstreze că rămâne cel mai bun preşedinte din ultimii 20 de ani, din fotbalul românesc, un preşedinte de Liga Campionilor.

Marius Stan se poate lăuda cu zeci de jucători crescuţi şi lansaţi în Liga 1. Este adeptul jucătorilor tineri, talentaţi, crescuţi în "ograda" proprie, este un om de fotbal care pune accent pe formarea copiilor şi juniorilor. Va acorda o atenţie importantă jucătorilor din ligile inferioare ale campionatului organizat de AJF Prahova.

Cei care îl acuză pe Marius Stan de diverse rele, trebuie să ştie că omul de fotbal vine la Ploieşti doar pentru PERFORMANŢĂ. Dacă nu va reuşi promovarea va pleca, dar dacă va reuşi va rămâne la Petrolul cel puţin 4-5 ani şi va câştiga Liga 1. Ambiţia unui astfel de om îl transformă în cea mai bună variantă pentru Petrolul Ploieşti.

În plus, suntem convinşi că Marius Stan va aduce alături de el un antrenor la fel de ambiţios, care a avut realizări importante în carieră. Fiind vorba despre Petrolul Ploieşti, nu poate aduce un antrenor anonim, ci unul care înţelege importanţa promovării în Liga 1. Iar aşa cum am scris şi ieri, antrenorul nu va di nici Dorinel Munteanu, nici Petre Grigoraş.

Marius Stan lucrează cu antrenori care au avut rezultate importante în Liga1 şi va aduce un antrenor care înţelege că TREBUIE să promoveze şi...suntem convinşi că a ales deja cartea câştigătoare.

Aşa că...Baftă spre Liga 1, Marius Stan!
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro