Duminică, 21 aprilie 2024 - 5:24:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CONCURS / Stiri Actuale te trimite la spectacolul Gaşca Zurli în jurul lumii de la Ploieşti!


17 noiembrie 2019

Veste bună pentru prietenii Zurli din Ploieşti. Cea mai iubită trupă pentru copii din România va susţine în oraşul lui Nenea Iancu două spectacole în data de 24 noiembrie. Biletele pentru primul spectacol, cel de la ora 11.00 s-au vândut rapid, aşa că  s-au pus în vânzare biletele pentru al doilea spectacol - ora 15.00.

Pinguinul Magelan îşi doreşte să-i înveţe pe toţi copiii cum să lupte pentru visul lor, cum pot face astfel încât să călătorească câte mai mult şi să înveţe geografie în acelaşi timp. Gaşca Zurli îi este camarad şi de această dată şi, împreună, pornesc împreună în aventuri demne de cărţile de poveşti.

Şi pentru a fi în ton cu spectacolul, Stiri Actuale ofera 8 INVITAŢII ( pentru 4 adulţi şi 4 copii) la spectacolul din 24 noiembrie, de la ora 15.00.

Tot ceea ce poţi face este să răspundeţi la întrebarea:

ÎN CE ŢARĂ V-AŢI DORI SĂ CĂLĂTORIŢI?


Aşteptăm răspunsurile dvs sub formă de COMENTARIU LA ACEST ARTICOL, PE SITEUL STIRIACTUALE.RO.

Concursul se adresează copiilor şi ne dorim ca adulţii să publice pe siteul nostru răspunsurile micuţilor, până în data de 22 noiembrie. Cei 4 câştigători, care vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, vor fi anunţaţi pe 23 noiembrie. Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro, www.zurli.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos.

INFORMAŢII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail [email protected]​.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toţi participanţii la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă. Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoţiţi de minim un adult (părinte sau tutore legal). Accesul în locaţia evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziaţi! Atenţie, se filmează!
 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro