Vineri, 29 martie 2024 - 1:24:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tablou de iarnă cu poliţisti locali in centrul Ploiestiului!


4 februarie 2023

      

Fotografia este mai mult decât sugestivă pentru instituţia Poliţiei Locale Ploiesti, condusă de nasul primarului Andrei Volosevici, Cătălin Albu. 

Intr-o zi, pe la prânz, mai mulţi poliţisti locali isi făceau veacul in centrul Ploiestiului, asteptând să treacă timpul pentru a-si incasa salariul generos, plătit din taxele si impozitele ploiestenilor.

Printre cei prezenţi in fotografia primită pe mailul redacţiei ii remarcăm Petre Pascale, de la Biroul Ordine Publică.  Noua angajată Florentina Grosu, Călin Nicolae, Matei Constantin, Aurel Bobea completează acest trablou hibernal. 

Peste 40 de minute au tăiat frunză la câini, localii care ar trebui să vegheze la respectarea ordinii in municipiul Ploiesti. 

Suntem curiosi ce va spune Dragos Fânăreanu, seful de la Ordine Publică care este inapt din punct de vedere medical pentru serviciu in stradă, nelucrând la schimb, si desfăsurându-si activitatea doar la birou. 

Frumoasă activitate pentru o instituţie absentă cu desăvârsire din Ploiesti, dar care inghite sume uriase din bugetul local.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro