Vineri, 29 martie 2024 - 8:40:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul 95- AFC Băneşti: 2-1! Dani Chiriţă în galop spre Liga a 3 a!


21 aprilie 2021

 

Campionatul judeţean a fost reluat doar cu Liga a 4 a, în competiţia care ar trebui să desemneze campioana Prahovei înscriindu-se doar patru cluburi.

Unul dintre ele este Petrolul 95 a lui Daniel Chiriţă, iar echipa lui Kiru pare a fi favorita la barajul pentru promovarea în Liga a 3a. 

Miercuri după amiază, fotbaliştii lui Kiru au întâlnit pe terenul de lângă Sala Sporturilor pe AFC Băneşti-Urleta. Scorul de 2-1 a fost unul...mincinos, dacă ne raportăm la numărul de ocazii şi la ratările echipei gazdă.

Oaspeţii au avut o bară la scorul de 2-1, iar în rest apărarea condusă impecabil de Daniel Chiriţă la 47 de ani a respins orice acţiune a oaspeţilor. 

Cu victoria de miercuri, Petrolul 95 visează deja la barajul pentru Liga a 3, iar un asemenea meci ar însemna pentru Kiru o nouă provocare. Legenda Lupilor ar demonstra că poţi juca fotbal la un nivel bun chiar şi la o vârstă la care fotbaliştii au pus de mult ghetele în cui.

De la oaspeţi l-am remarcat pe mijlocaşul Claudiu Dumitrescu, care la 42 de ani rămâne un fotbalist adevărat, tehnic, abil în mişcări, el fiind cel care a provocat cele mai importante faze de atac ale celor din Băneşti. Brigada de arbitri a fost condusă impecabil de Mihai Safta, care a demonstrat că îşi merită pe deplin locul de arbitru de Liga a 3 a. 

Trebuie să remarcăm şi organizarea impecabilă a meciului cu respectarea tuturor regulilor impuse de pandemia de coronavirus. Absolut toate măsurile impuse de Ministerul Sănătăţii au fost respectate, echipa gazdă asigurând dezinfectanţii, măştile. Intrarea în baza sportivă a fost permisă doar câtorva persoane din stafful clubului. 

 



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro