Marţi, 19 martie 2024 - 8:36:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fără stelişti în fruntea echipei! Suporterii Petrolului cer revenirea lui Vivi Răchită în fruntea clubului!


8 mai 2019

Avocatul Dragoş Ferariu nu va fi acceptat sub nicio formă în funcţia de preşedinte al clubului Petrolul Ploieşti. Mai mult, suporterii Lupilor Galbeni au anunţat că nici Narcis Răducanu nu este dorit în fruntea echipei. Fanii Petrolului cer ca viitorul preşedinte al clubului să fie "cineva din oraş, care cunoaşte foarte bine clubul şi care înţelege ce înseamna cu adevărat spiritul Lupilor Galbeni".

Mai mulţi suporteri ne-au confirmat că cel care este dorit în fruntea clubului este Vivi Răchită, în prezent antrenorul celor de la Poli Timişoara.

"Vivi a greşit faţă de noi, la un moment dat. Şi noi, suporterii am greşit, faţă de el. Toţi avem orgolii, dar ştim să şi uităm ce ne-a supărat la un moment dat. Cristi Vlad a greşit şi mai tare acum. Trebuie să aducem în fruntea clubului pe cineva care înţelege spiritul Petrolului. Nu vrem nici stelişti, nici dinamovişti, nici rapidişti. Vrem pe cineva din oraş şi gata cu orice discuţie", ne-a declarat unul dintre liderii suporterilor galben-albaştri.

Rămâne de văzut dacă Vivi Răchită va accepta propunerea suporterilor şi va reveni în fruntea Lupilor Galbeni, mai ales că a anunţat că se va despărţi de Poli Timişoara la finalul campionatului.

Şi mai rămâne de văzut cum va fi numit noul preşedinte al clubului în condiţiile în care în noul statut al echipei este stipulat faptul că preşedinte poate fi numit doar o persoană care face partea din Comitetul Director al clubului, comitet format din Asociaţia Fondatori, Asociatul Finanţator şi Asociatii Susţinători (entitate din care fac parte 4 reprezentanţi ai Veoliei!)

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro