Vineri, 26 aprilie 2024 - 11:37:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Alţi bani aruncaţi pe Apa Sâmbetei de CSM Ploieşti! Americanul Vaughn joacă la Maccabi Haifa, după ce a refuzat să se vaccineze în România!


3 februarie 2022

CSM Ploieşti a devenit de foarte mult timp locul în care banii publici sunt aruncaţi pe fereastră. Niciunul dintre directorii care s-au perindat pe la şefia clubului sportiv aflat în patrimoniul  Consiliului Local Ploieşti nu a demonstrat grijă faţă de banul public (provenit din taxele şi impozitele plătite de ploieşteni! ) şi au încheiat tot felul de contracte păguboase pentru CSM Ploieşti.

O altă risipă de bani publici (după multe altele semnalate de presa locală şi naţională) o reprezintă aducerea baschetbalistului american Kwame Donte Vaughn. În vârstă de 31 de ani,  Kwame Donte Vaughn (1.91m) a sosit la Ploieşti în luna august 2021. CSM Ploieşti a plătit pentru aducerea lui în România biletele de avion, taxele de transfer, cartea verde, cazarea şi multe alte cheltuieli legate de prezenta unui jucător non-comunitar în Europa. Americanul a bifat doar patru meciuri pentru CSM Ploieşti în campionat şi a fost lăsat să plece liber de contract, după refuzul de a se vaccina. 

Mai mult, CSM Ploieşti i-a mulţumit călduros americanului în comunicatul de presă în care era anunţată despărţirea cauzată de refuzul acestuia de a respecta regulile pandemice.

"Mulţumim, "K" pentru această experienţă şi baftă în carieră", a fost mesajul oficial transmis de CSM Ploieşti lui Kwame Donte Vaughn.

În ianuarie 2022, sportivul american a semnat cu echipa israeliană Maccabi Haifa şi este ciudat transferul acestuia într-un stat în care este obligatorie vaccinarea tuturor participanţilor la sporturi de performanţă. Informaţiile noastre susţin că în Israel, Vaughn s-a vaccinat şi participă fără niciun fel de probleme la toate activităţile echipei sale (antrenamente, meciuri, sesiuni de informare)

Am adresat CSM Ploieşti o solicitare în baza Legii 544 prin care cerem informaţii legate de toate cheltuielile făcute de club pentru transferul ratat al americanului. Dar probabil, aşa cum ne-am obişnuit, clubul sportiv al Primăriei Ploieşti va uita şi această solicitare într-un sertar, la fel cum a făcut cu toate cererile de acest tip depuse de publicaţia noastră (şi s-au adunat vreo 10 fără răspuns)


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro